Shewolf Arkadaşlar dün geceden beri baya bir sancım oluyor sanki karnımın orta yerine bıçak sokuyorlar gibi normal mi 7+4′teyim kanamam falan yok çok şükür ne yapmalıyım 😔
Tospiikkk Shewolf Canım o haftalarda birazcık normal böyle sancılar benim de çok oluyordu ama kanamam olmamıştı çok şükür kanama olmadıkça doktorum korkmam ama söylemişti ama yinede ben seni etkilemiş olmayayım devam ederse istersen bir acile git ultrasonla baksınlar
elmaliturtamm Shewolf biz bunu bilemeyiz buradan sadece hafif regl sancısı gibi olur o haftalarda oda çoğu kişide olmaz zaten
Dilekkuru Shewolf o oluyo canım bende de çok oldu doktoruma sordum bol sıvı tuket dedi başka bişi yapamazsın dedi sen soda iç maden suyu ben öyle yapdim ama kndi ne zmn isderse o zmn gecio benim bir hafta on gün fln devam etti
Dilekkuru Shewolf rahim genisliyomus bebek yerlesiyomus rahme baskı yaptıkça ağrı oluyomus gaz sancısı gbi cok zorluyo ama ddgm gbi kndi ne zmn isderse o zmn geçiyor cnm
Shewolf Tospiikkk tamam çok teşekkür ederim benim de sancılarım oluyordu ama bu kadar şiddetli değildi 😔
CNN-b Regl sancısı gibi sancılar çooooook normal korkma rahmin genişliyor ve bebek yerleşiyor ☺️ Ayaklarını üşütme ve yorma bedenini normal zamanda yoğun bi tempon varsa en aza indirge 🙃
Shewolf CNN-b hiçbir şey yapmıyorum evde her şeyimi eşim yapıyor ufak tefek işler haricinde bu defaki sancı çok farklı
elmaliturtamm Shewolf onun bebekle alakası yoktur bence bebekte kasıklarda oluyor hafif ağrı ama hafif oluyor oda
Shewolf Dilekkuru inşallah benimki de ondandır çok korktum burada hastane de yok bana en az 20 dakika uzak ve öyle hemen de almıyorlar
Shewolf elmaliturtamm burası baya soğuk dün gece duş alıp dışarı çıkmıştım markete soğuk mu aldım acaba
elmaliturtamm Shewolf kız biz nerden bilelim vücudunun fizyolojisinde neler oluyor doktora gitsene belki önemlidr belki değildir :)
Shewolf elmaliturtamm Yozgat gibi bir yerde maalesef ki gittiğin gibi bakmıyorlar ve hastane yok bana biri 20 dakika uzaklıkta Eşim askeri personel kendim gidemiyor 😔
Ceysii01 Kizlar bende ikiz gebeyim 9+5 benimde dun bel boslumdan kasigima kadar cok agridi sabahtan aksama kadar bugun uyandimda gecmisti bunlar normalmi acaba bide benim ikiz oldugu icin dahami bu agrilar kramplar oluyo
Dilekkuru Shewolf korkma sağlıkla dua et sen ddgm gbi sade soda iç ve bol sıvı tuket ben özele gidiom bende korktum doktor hiç gel bakalım vücudunun fizyolojik yapısına fln demedi tarif ettim skıntı yapma dedi ve yaşadığım şehirde de diildim telden yazdım korkma bol sıvı tuket ddi
[silindi] Shewolf sen şimdi ayaklarının altına minder koy öyle uzan ve baya bi kalkma. Bol bol su iç meyve ye suyun hep yanında olsun. Doktora gidene kadar yapacagın tek sey bu
Shewolf Dilekkuru dediğinizi yapıcam çok teşekkür ediyorum ilginiz için umarım bende de işe yarar ilk hamilelik bir de çok acemiyim korkularım daha da artıyor haliyle 🙏
Dilekkuru Shewolf bende öyleyim canım o yüzden çok korkuyorum mesela doktor iki haftada bı çağırıyordu sonra aya dökülünce bebeği de göremiyorum ya bir ay boyunca korkuyordum hala da öle acaba bişi oldumu sağlıklı mı yaşıyor mu