Aminee32 kkuubbrraa yani aramızda 2 hafta var sayılır şükür bi ağrım yok bazen bu haftalarda 1 2 cm açıklığı olanlara özeniyorum 37 de şak diye diguruyorlar ama ben taş gibiyim 41 i görecem galiba :D
kkuubbrraa Aminee32 en son gittiğimde açılma yok yumuşama bile yok dedi doktorum şunu sancı ile de çok çok zor deyince sezeryan oldum ama kızım da kalsiyum fazlalığı vardı bıngıldağı yoktu kafasında o yüzden kanala girememişti
Betl Aminee32 Dedigin gibi 38 de gelsin çünkü normal doğum istiyorum ilk gebelik kızım 40+1 de 3750 dogdu bu erkek o kadar bekler 4 kilo olur doğuramam diye korkuyorum 😔
Aminee32 Betl çok haklısın ama maşallah çok güzel doğmuş kilosu ile. Ben de çok tombul olsun istemiyorum çünkü ne kadar tombul o kadar sıkıntı :D
CaglaBe Adile2727 benimde aynı oldu yukardaydı bu haftadan önce şimdi bende aşağıda hissediyorum ve hareketleri daha azaldı ve yumusaklaştı mini mini hareket ediyo 🥴 hafta ilerledikçe sanırım böle oluyo
Adile2727 Aminee32 erken doğum riskim yok ama ilk hamileliğim 6 ayda erken doğum oldu ikiz gebelikti bu hamileliğimdede korkuyorum ama çok dikkat ediyorum
Aminee32 Adile2727 baya erken olmuş inşallah allahin izniyle bsieu kalmadı 37bleri görürsek geriis kolay Allahin izniyle
Merveelisa Aminee32 az bence ilkimi 3400 le doğurdum genede minicik geliyordu bide daha zayıf olsa kirilcak diye giydirmem korkudan 🤣 sağlıklı olsunda
Aminee32 Aslisila öyle mi dersin ne bileyim 37den sonra korku olacak filan ya geçer gibime geliyorum bide insan telaslaniyoe şimdi. Bisey olacak diue o zaman sanki daha rahat oluruz
Aslisila Aminee32 37 den sonra artık senin ağrın sızın ağırlığın artıyor doğsun istiyorsun bir de doğum merakı oluyor yalancı sancı mı gerçek mi düşüncesi böyle 😄 her haftası stres bu hamileliğin
Aminee32 tgba715 yok şükür bende agri da olması iyi mi kötü mü inanki bilmiyorum şimdiden başlaması 37 38 lerde rahat doguma mi işaret yoksa erken mi bilemiyorum
Adile2727 tgba715 benim belde ağrım yok öyle kasıklarda da fazla yok zaten bugün doktora gidip göründüm biraz endişelendim doktorumda hiç bir sıkınıt olmadığını söyledi içim rahatladı bol bol yatıp dinlenmemi söyledi 🙂
tgba715 Aminee32 merhaba ben de aynı bugün tam 30 oldum. Agrım oluyor boşluklarımda belde kasıkta sizde agrı oluyor mu hiç