poyrazinannesi3547 Kızlar nerde doğum düşünüyorsunuz ben 9 eylüle gidiyorum şimdilik memnunum orada yapmak istiyorum
Royalsun poyrazinannesi3547 9 eylülde hangi doktora gidiyorsunuz? Ben gittim ama doktorumdan memnun değilim. Birde doktoru Değiştirebiliyormuyuz?
270419 poyrazinannesi3547 bende oraya gidiyorum ilk Doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım şuan ikinciye gebeyim yine aynı yere gidiyorum memnunum
Royalsun 246810 perşembe günleri kendi internet sitelerinden randevu alabilirsin. Saat 3te açılıyor randevu. ben 18.haftamda aldım ilk randevuyu.
246810 Royalsun randevuyu onaylanacagi zaman 12 hafta üstü polikinigi arayarak randevu alabilir gibisinden bilgi msj gelmedi mi
poyrazinannesi3547 Royalsun valla şöyle söyliyim net bi doktor yok 16 haftalıkken oraya gitmeye başladım alper bey vardı ilk ondan sonra adını bilmiyorum kapalı bi doktor vardı o ilgilendi 20 haftalık oluncada riskli gebelikte devam ediyorum detaylı ultrason orda yapıldı çarşamba günü gtcem doktora yine bu seferde kim bakar bilmiyorum
poyrazinannesi3547 Royalsun doktor değiştirme konusunda bi bilgim yok Geçen gittiğimde genç bi erkek doktor vardı çok güzel ilgikendi tüm merak ettiklerimi sordum tek sorunum şu kalp atışını açmıyor bu hastane bi buna sinir oluyooluyorum eşimde giremiyor o yüzden 2 ayda 1 kerede op.dr renkli ultrasonla gidip görüyoruz
Royalsun 246810 hayır gelmedi sadece 12 haftalık değilseniz diğer poliklinikten randevu alın diye uyarı geliyor.
Royalsun poyrazinannesi3547 detaylı ultrason süresi ne kadar sürdü? benide riskli gebelik olarak yazmışlar neden öyle yazdıklarına dair bi bilgim yok.
246810 poyrazinannesi3547 ultrason resmi veriyor mu bide doğum hakkında bilginiz varmı tek kişilik mi odalar nasıl oluyor
Royalsun poyrazinannesi3547 videoya çekebilirsiniz. Herhangi bi problem olur mu dediğimde hayır dediler. Evet kalp atışını duymuyoruz birde size bebeğinizin fotoğrafını veriyorlar mı? Makine eski diye bana vermediler
poyrazinannesi3547 246810 benim babam orda çalışıyordu ordayken 1 kere randevu ayarlamşlardı ondan sonra artk randevuya gerek yok doktor hep gün veriyor o gün gidiyorum
poyrazinannesi3547 Royalsun 15 20 dk sürdü sonra 1 kere daha gttik neymş yüzünü göstermemişti bu sefer onada bakıldı ama banada ne kalp atışı ne resim hiç vermiyorlar işte bi kagt verdi boyu kilosu yaziyoedu o kadar
Royalsun 246810 1den randevu alıyorum zaten perşembe günü saat 14.55 e randevu kurup aldım. Ama hemen doluyor hızlı olmalısınız
poyrazinannesi3547 Royalsun benim kuzenimde orda doğum yaptı annemde orda doğum yapmştı önceden babam oranın personeli diye özel tek kişilik oda,ayarlanmıştı şuan emekli oldu o yüzden benimki nasıl olur bilmiyorum ama sanırım 2 kişilik ve 3 kişilik odalar vardı
poyrazinannesi3547 Royalsun bende hiç çekemedim kapıya asmışlardı izinsiz cekmeyn diye öyle yazınca bende hiç sormadk terslerler diye ama kötü yani böyle yapmaları merak ediyoruz sonuçta
Royalsun poyrazinannesi3547 memnun kaldınız mı peki detaylı ultrasondan. Normalde yarım saat 45 dk sürmesi gerek diyorlar. Aynen banada sadece o kağıt verildi.
246810 Royalsun teşekkür ederim ultrason resmi vermiyorlar mi doğumdan sonra kaç kişilik odada kliyorsun odalar tek kışilik mi bı bilginiz varmi
Royalsun poyrazinannesi3547 tek kişilik odalar isteğe göre ayarlanıyormuş fakat ücretli diye biliyorum. Eşinizde refakatçi olarak kalabiliyor mu?
poyrazinannesi3547 Royalsun 100 tl aldılar detaylı ultrason için ama özellerde daha pahalı ve oralarda 30 40 dk sürüyor yani şükür bakıldı herşeyi incelendi bi sorun yok dediler o yetti bana özelde olsa tabi daha rahat görürdüm resim vdeo çekerdim ama işte