Lina2015 ebozbey canim muayne ücreti ne kadar ayreten doktorundan memnunmsun detayli ultrasyon yaptırdın mi
ebozbey Lina2015 muane ücretim 215 TL. Doktorum irfan özer çok çok memnunum hastanenin en iyi doktoru fakat çok fazla yoğun bir doktor zor randevu buluyorsun . Sadık diye bir doktor var yine oda çok iyidir . Detaylı yaptırdım ama can Hastanesi’nde değil farklı bir özel hastanede yaptirdim
Nazlierva3535 Lina2015 merhaba Çiğli eğitim araştırma hastanesinde oldum bu zamana kadar doğuma az kaldı doktora ulaşmak randevu almak zorlaştı özele geçiş yaptım mecbur . ilk doğumumda Ayşegül hanımda oldum hastane ve doktorlar harika ama maalesef pandemi yoğunluğu çok
Gamze_yildirim Damla7272 yaa bende aslen Kınıklıyim da evlendigim için Bergama da oturuyoruz belki tanışıyoruz dur
Eylllllll Merhaba bende menemen deyim şuan için sada hastanesi ne gidiyorum giden var mı daha 14 haftaligiz 😊 muayene ücreti 165 tl sigortalı doğum 3 500 sigortasız giriş 6 bin dediler şuan araştırıyorum
Sd1905 Eylllllll merhaba ben de sada hastanesine gidiyorum 36 haftaligim doğumunum orada olacak Allah izin verirse
citlenbigim2212 Ayse0335 ali irfan gitmiş galiba torbalı devlette serhatta 1 kere muane oldum fakat devlet hastanesinde denk gelinebilecek en kibar en ilgili doktor olabilir umarım gönlüne göre doktor bulabilirsin canım 😊
Ayse0335 citlenbigim2212 evet 2 ay oldu gideli şans serhat bey çok iyi ilgili dedğniz giib ama devlet işte siz hangi hasnateye doktora gidiyorsnuz memnunmusunuz
gulistann 246810 9 eylule gidin derim ben gidemedim gidenler cok cok memnun ozel gibi diyolar aman ege universtsenden uzak durun. Ben ozelde yaptim 9 eylulu sonlara dogru ogrendim gec olunca kabul etmiyorlar
246810 gulistann Dokuz eylülden de randevu alamadım.internet sitelerinden 12 hafta ve altı alabiliyor 12_30 hafta arası haftaneyı arayıp alması gerekiyomus bende ariyorm hastane açsa bile gebe polikinikligi bı turlu açmıyor bende alamadım bı turlu
Masal_34 Gulerdemr01 narlıderedeyim bende 😍 kızımı bekliyoruz 27+2 günlüğüz zaman geçmiyor resmen 😍😘❤️🌸🙏🥰 bir kızım daha var 3 yaşında heyecan tanesi😇 sabırsızlıkla kardeşinin geleceği günü bekliyor 🙏🎈
gulistann 246810 malesef bizzat hastaneye sabah erken saatte gitmek gerekiyor ama gidenler hep memnun
Royalsun 246810 perşembe günleri kendi internet sitelerinden randevu alabilirsin. Saat 3te açılıyor randevu. ben 18.haftamda aldım ilk randevuyu.