BEKEN 22meltem yaa gercekten mi neresimde ben mng kargonun orda oturuyorum esimin tayini icin tasindik kimsem yok bi tek esimin polis arkadaslar okadar 😔
Ayse0335 citlenbigim2212 canım aklıma geldi sana soraym dedim hayri beye gidiyorum dedin ama ayrıntılı usg yi nerde yaptrdn acaba torbalı tıpa gittiysen memnun kaldınmı diye soracaktım nereden ulaşacağımıda şaşrdım bari burdan yazayım dedim 🙃
citlenbigim2212 Ayse0335 valla ben Hayri beyin önerdikleri çok pahalı diye gitmedim ben temmuzda yaptırmıştım Alsancak mr a yaptırdım hem CD veriyorlar hem rapor diye Hayri bey olur demişti
Ayse0335 citlenbigim2212 öylemi tamam canm teşekkür ederim ben randevumu aldım medifema 500 tl torbalı tınaztepe 300 ondan sordum gittinmi acaba diye
Gulerdemr01 Selincokerr DILAY GOKDENIZMI SERT ? Asla öyle biri değil valla 5. Gidişim doğumuda onda yapcam hatta okdr iyi okdr temiz kalpli ki sabaha nde dinlerim anlatikalrni
Melike3535 Selincokerr Banada öyleydi biraktm başka doktora gectm herkese ayrı muamele yapiliyo demekki
Melike3535 Gulerdemr01 doğum ücretleri zamlanmis canm bilgin olsun normal 5000 sezeryan 4500 olmuş hastanenin sgkyla anlasmasi yokmuş artık cuma günü gittim