ayzurz35 Ayse0335 Soğuk geldi bana yani sorularıma cevap alamadm bir de o gün telaşlı günüydü sanırım bilmiyorum
Ayse0335 citlenbigim2212 canım aklıma geldi sana soraym dedim hayri beye gidiyorum dedin ama ayrıntılı usg yi nerde yaptrdn acaba torbalı tıpa gittiysen memnun kaldınmı diye soracaktım nereden ulaşacağımıda şaşrdım bari burdan yazayım dedim 🙃
Melike3535 Gulerdemr01 bende gidiyorum oraya sezeryan 4000 normal 4500 tl dilay hanımdan memnunmusunuz bende ona gidiyorum ama değiştiricem ilgi görmedim pek giriyoruz 1 dakika anca durup çıkıyoruz 4 aydır resimde vermiyo 7 aylık olduk 1 tane resim var sadece
Gulerdemr01 Melike3535 ben 3 haftada 1 gidiyorum her gittiğimde de alıyorum ultrason resimleri çok ilgili ve alakalı neden öyle size karşı bilmiyorum ama eşim kayinvalidm annem çok beğendiler oturtup herşeyi anlatır bize çok güzel bilgi ve motivasyon veriyor her gittiğimde 2 hafta sonra ayrintliya gel dedi cinsyt solyck her gittgmde kalp atışına bakıyor mesela ben çok memnunum burdan arkdsmi önerdim doğum yaptı orda oda memnun
Melike3535 Gulerdemr01 valla bende bilmiyorum resim istiyoruz her ay vermiyorum dedi renkli hiç alamadım daha ceysu hanım gelmiş yeni ona randevu aldım bu defa cuma günü gidicez bakalım biz her gittigimizde hep bi acele panik oluyo şansımıza galiba bende tavsiye üzerine gittim ama resim alamamak zoruma gidiyo resmi yok kızımın hiç
Melike3535 Gulerdemr01 he bide benim ayrıntılı zamanım da biz yapmıyoruz dedi özel profa yönlendirdi 700 tl dediler gitmedim tepecik kadın doğumda yaptırdım ayrıntılıyı
Gulerdemr01 Melike3535 bacım neden solemedn her gittgmde verdi bana valla dedim gibi sole sen unutabiliyoar yorgunluktan falan
Melike ayzurz35 Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Melike3535 Gulerdemr01 söyledim soylememmi fotograflik pozisyonda değil dedi hep yatmamla kalkmam bir oluyo zaten neyse bakalm yeni doktorum gönlüme göre olur inşallah
Melike3535 Gulerdemr01 doğum ücretleri zamlanmis canm bilgin olsun normal 5000 sezeryan 4500 olmuş hastanenin sgkyla anlasmasi yokmuş artık cuma günü gittim