Papianneoluyor_1203_ Merhaba hanımlar, 33 haftalık gebeyim. Şu an belime adet ağrısı gibi bir ağrı vurdu. Midem bulanmaya başladı. Erken doğum olmasın
Tulaytemurxx Papianneoluyor_1203_ Direk doktorunu ara söyle bende 30 haftalikken ayni seyinyasadim erken dogum belirtisiymis hastaneye gitmemi söyledi nst bagladilar sancim cikti baya doktorum geldi ben seni bu sancilarla eve gonderemem erken dogum belirtisi bu dedi ciger gelistirici oldum igne birde buyuk serum yedim sonra tekrar nst baglandim sancim cikmayinca eve gonderdiler bol bol dinleniyor suan hic bekleme derim
Mucizelrm_ Papianneoluyor_1203_ benimde sabahtan beri adet sancısı gibi sancim ve geçmeyen orta şiddetli bel ağrım var 36+2yim aksine yarın doktor kontrolüm var bugun izinli ne yapsam bilemedim
Yagmur00 Papianneoluyor_1203_ sakın ol canım bı doktorunu ara yada kalk doktora git sımdı burda okuyup daha panik olma hersey olabilir sakın kal ve doktoruna git
Tulaytemurxx Papianneoluyor_1203_ Korkma sakin ol ama doktorunada haber et derim ben direk yazdım baba direk hastaneye git dedi cunku bekletme
Papianneoluyor_1203_ Mucizelrm_ Bence sizde arayın doktorunuzu ay bilemedim ki ben şu an çok telaş oldum 😣
Yagmur00 Papianneoluyor_1203_ sakın ol herkesle aynı degıl dogum sancı vb seyleri daha cok panik yapma hber et bızede
Ebru3890 Papianneoluyor_1203_ benim de geçmeyen bi bel ağrısı ishal mide bulantım var 38 haftalığım doktor gel bakalım dedi senin ağrın nasıl canım
Kbrabz27 Papianneoluyor_1203_ korkma canım benim ben iki gün önce çıktım hastaneden bak aynı ağrıyla gittim sancılarım 120 deydi doğuma alacaklardı direk ama serumla iğneyle durdurdular 34 haftalık şu an korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle🙏🏻
Papianneoluyor_1203_ Ebru3890 Benim bulantım ve birden bel ağrım oldu. Tıpkı adet sancısının ilk saatleri gibi