deletedmom87894 Kızlar 6 haftalığım 4 kilo almışım yaaa doktor diyetisyene yönlendircem diyor😂😂😂valla 30 kilo alırım
akgun_cigdmmm deletedmom87894 🤣🤣🤣 İlk aydan alınan kilolar bizim için oluyor canım bebek bir faydasını görmüyor bende 20 kilo almıştım 9 ayda😂😂
eliffkrts deletedmom87894 iyi de zaten 4 5 haftalık öğreniyoruz ne ara öprenip bu kadar yedin 🤣 hamile olam da rahat rahat yiyem mi dedin naptın 🤣
Nazli_ayar deletedmom87894 eğer kendinizi durduramayip yiyosaniz bencede gidin diyetisyene. Sonra kara kara düşünürsünüz bu kilolar nasıl gidecek diye. He tabi ben dert etmem diyosaniz yiyin 😂
Gizemin-minnakI @deletedmom87894 bana da öyle dedi . Ama ben 6. Aya gircem. Toplam da 8 kg aldım . Kan hapı kullanıyorum . Yemem aynı onun aldırdığını düşünüyorum yaa . Çünkü normal değil
Gkcdila Gizemin-minnakI bende 21 haftada 9 kilo aldım. Kesinlikle kan ve Demir haplarından kaynaklı diyorum yemem aynı çünkü
deletedmom87894 akgun_cigdmmm evet malesef çok yiyorum gecede ama artık bırakıcağım😂bende tartı yoktu bilmiyordum bu kadar aldığımı 😂
raziye2709 Bencede bi diyetisyene gidin.Cunku alacağınız fazla kilonun bebege hic bir yararı olmaz.Ve Maalesef bu haftada çok almışsınız.Dogumdan sonra verebilirsiniz tabiki.Ama benim gibi takıntılıysanız kiloya isinizi zorlaştırmayin temkinli ilerleyin derim.
deletedmom87894 raziye2709 yaa ne güzel😌ben normaldede hemen alan biriyim şimdi meyve ye onu bunu ye derken kilolar gelmiş😂
akgun_cigdmmm deletedmom87894 😂😂😂Dikkat et canım vermesi zor oluyor şimdi 73 le kaldım hamile artık 9 aya kadar kaç olurum bilmiyorum 😂😂
Gizemin-minnakI @akgun_cigdmmm geri gitti mi ben çok takıyorum. Yaa valla öyle de yemiyorum . Nasıl oluyor bu durum . Yani tamam burda dikkat et falan diyolar da . Hani yesem tamam 😂 kan hapının yaptığını düşünüyorum . Eczacıya sordum o da aynen öyle dedi. .
akgun_cigdmmm Gizemin-minnakI Yok canım benim geri gitmedi 11 sene oldu hala aynıyım 73″üm😂😂 şimdi yine hamileyim artık dozer gibi olurum😂 İlaçlardan olabilir canım ben ikinci gebelik için çok ilaç kullandım ellerim yüzüm vücudum aşırı şişiyor
Nigarhacizade Ben 7ci ayımı bitiriyorum toplamda 1kilo almışım. Kan ilacı bende iştahsızlık yapıyor ve ayrıca bulantılarım ara-sıra da kusmam oluyor. Hiç bir yemeyi doya-doya yediğimi hatırlamıyorum
deletedmom87894 eliffkrts ben yeni evliyim😂2 ay oldu evleneli gece yemeklerim arttı ben 3 hafta önce öğrendim hamile olduğumu 3 haftalıktı bebiş öğrendiğimde
Gizemin-minnakI @Gkcdila aynen benimde yemem aynı . Ve ben kilo takıntılı biriyim. Yani üzülüyorum da . Öyle aşırı yesem tamam dicem.
Gkcdila Gizemin-minnakI iştahım da açık değil ki.. hamile dediğin pastalar börekler aşermeli yemeli ki ancak bu kilolara gelsin ama ben durduğum yerde hızla alıyorum 😒