_ipekkkkk Kızlar gebelikte hangi bitki çayları tüketilir. Ne sıklıkla içilmeli havalar soğudu malum 🍂🌸
Aycaaa571 _ipekkkkk nane limon haricinde kullanılmaz diye biliyorum düşük yapıyor bitki çayları nane limonda arada içiliyor
_ipekkkkk Yagmur00 Ayy sorma zaten için dişim meyve oldu 😁😁 şifa niyetine yiyorum Nebileyim doktorda fazla şekerli şeyler tüketme dedi meyvedede varya şeker hepsinden biber tane yiyorum napaym 🤷♀️
_ipekkkkk Aycaaa571 Şuana kadar hiç içmedim de havalar soğudu ya acaba kuşburnu ıhlamur icilirmi bilemedim bol bol meyve tüketiyorum zaten ama doktorda demedi hiç 🤷♀️
esredn _ipekkkkk benim doktorum adaçayı ve yeşilçaydan uzak dur diye özellikle uyarmıştı. Kuşburnu ve ıhlamur içebilirsini demişti ama o da maksimum 2 fincan.
Susamtanemm _ipekkkkk ıhlamur günde 2 fincan içilebilir diye biliyorum ve genelde ıhlamur içiyorum ben 6 ay bitti grip olduğumda falan hep iciyorum
Yagmur00 _ipekkkkk yani abartmadan yee ama bitki cayi tuketme canım pekmezli su ıc canım daha saglıklı seyler tuket canım
ogretmen_anneee _ipekkkkk gebelikte en güvenilir bitki çatı ıhlamur demişti doktorum . Günde bir fincan yeterli hatta hastane de yatarken bile iki güne bir ıhlamur çayı geliyordu . Arada sırada bende içiyorum ihtiyacım var ise ☺️
_ipekkkkk Yagmur00 Zaten sağlıklı besleniyorum elhamdülillah abur cubur yemem kahvaltı da ve yatarken süt gün arası yoğurt acıkır gibi olunca meyve havuç salatalık falan öyle yani canım İçmiyim bende ne olur ne olmaz tedbir alalım yine sağolasın canım 🤲🌸
cahillesohbetikestim _ipekkkkk kadın doğum uzmanı kuzenime sorduğum zaman papatya ıhlamur nane limon içebilirsin çok fazla tüketmedikçe bir sakıncası yok dedi 😊
Handan_65 _ipekkkkk İçmemek daha iyisi ben ilkim düşük oldu o sıra hep yesilcay içiyordum ve düşük yaptığını bilmiyodm 2.hamile olduğumu bile bilmiyodm
_ipekkkkk Handan_65 Teşekkürler canım sağolasın 🌸 içmeyeyim bende tedbir alaym tedbir bizden taktir Allah’tan 🤲🌸