Gamzeee__ nazcicek_3 28+3 gebeyim🥰 ay basinda gitmistim 906 gramdi ♥️Kısmetse oğlusumu bekliyorum 🤰🏼🤰🏼👼🏻👼🏻
Mminikmucizemmm nazcicek_3 annemde hep kilolu bebeğe bakmak daha kolay der ☺️ Sağlıklı olsunlar da tabi gönül ister ki yumuk yumuk bacakları olsun söylerken bile içim kıpır kıpır oluyor
nazcicek_3 Mminikmucizemmm yok kiz o kadar da degil cok kilolu olmasin 😀😀😀 3500 dogsun yeter kilolu insan sevmem ven bizim gelin gecenlerde 5 kg dogurdu o ne oyle azicik bebekligimizi yasayalim
ikiprensesannesii nazcicek_3 bugun kontrole gittim normalde 27 haftalik olmaei gerekiyodu 29 haftalik cikti 1368 gram dedi normalmi bu doktor gelisimi ust seviyede gayet iyi dedi ama bilemedim
nazcicek_3 ikiprensesannesii gayet iyi bence fazlasi zararli benimkide 1 hafta onde cikti ilerde nolur bilemem sizinkide 2 hafta onde
Mminikmucizemmm nazcicek_3 ahahhaha çokta kilolu olmasın tabi ama ideal kilolarda olsa mutlu olurum 😂 ay hepsi vaktinde sağlıkla gelsin de başka Birşey istemiyorum Allah herkesin çocuğuna sağlık versin önce
Mminikmucizemmm Yagmur00 ben minyonum ama eşim baya uzun ve iri doktor eşime bakıp bana çok yeme bebek çok kilolu olursa normal doğuramazsın bak diye uyarmıştı 😂😂
Mminikmucizemmm Celcel67 ayy maşallah ❤️ Normalde de bu kiloda mı oluyorlar yoksa sizin gelişim mi ileride
Yagmur00 nazcicek_3 bana hep bı ay sonra gel diyor canım sana da diyor mu. Senın 24 haftalıkken kaç kiloydu
cemrecanimm Ben şu an 28+3 haftayim. tam 27 haftalıkken kontrole gittim 1200dü kızımın kilosu. 51 kiloyla hamile kaldım 55 kiloyum bende şu an:)