Mminikmucizemmm nazcicek_3 erkek bebeklerin biraz daha iri ve uzun doğduğunu söylüyorlar fakat genetiğe de bağlı anne baba minyonsa ne yaparsanız yapın çocuk belli bir kilonun üstüne çıkmıyor
MelegimibekliyorumM nazcicek_3 30 +1 kızım 🤗 az önce çıktık kontrolden 1610 gr 41 cm dedi. 🧿 Çok şükür herşeyi normal 2 hafta önce erken doğum riskim vardı şu an o tehlike de geçti. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eder inşallah 🤲
-Arya- nazcicek_3 53 le hamile kaldım şuan 55,5 falanım kızımda en son 28.haftada 1200 gramdı 🌸 boyu da 39 cm 🐥
Mminikmucizemmm 26+2 bizim 🌸 en son 24+2 de gitmiştim 894 gram demişti doktor iki hadta sonra öğreneceğim bakalım ne kadar büyümüş minik ❤️ Ama ben hızla kilo almaya devam ediyorum 900 gram çocuk nasıl böyle kilo yapabilir 😥
Mminikmucizemmm Ftmsgr 49 la hamile kalmıştım şu an 57 kiloydum en son tartılmaya korkuyorum 58 olmuşumdur belki 😥
nazcicek_3 Mminikmucizemmm aynen oyle oglum 38.5 de 3500 dogdu 52 cm kizim 37.5 de 3250 kg dogdu 50 cm di
Mminikmucizemmm Sblatc sonumuz ne olacak çok merak ediyorum vücut kiloya da alışkın değil sürekli belim ağrıyor göbekten dolayı
Sblatc Mminikmucizemmm bende çok merak ediyorum boyum 160 zaten. Doğuma kadar 60 Olurum diye düşünüyodum😅
Mminikmucizemmm nazcicek_3 annemde hep kilolu bebeğe bakmak daha kolay der ☺️ Sağlıklı olsunlar da tabi gönül ister ki yumuk yumuk bacakları olsun söylerken bile içim kıpır kıpır oluyor