Aleynaa1 Meraba hanımlar İstanbul da özel hastaneye gidenler doğum fiyatlarını yazabilir misiniz normal sezeryan olarak. Bizlere de fikir olur doğumuma 3 ay var henüz hangi hastanede doğum yapıcağıma karar veremedim bile 🤦♀️
[silindi] Aleynaa1 istanbul Sancaktepe ozel bölge hastanesi normal dogum yapicam ole dusunuyorum benim 4 ayim var 3 bin dogum demislerdi
Dilekcnkn Aleynaa1 İstanbul avrupa yakası bht clinic normal doğum 8500 sezeryan 9500 benim batı bahat hastahanesi indirimim olduğu için normali 7200 anlaştık sezeryan da 8500 gibi birşey olur diye düşünüyorum 😊
elmaliturtamm Aleynaa1 özel sağlık sigortası yaptırdık medikal park florya 8 adet muayene ücretsizdi test ve tahlilde dahildi , doğumda dahil 10.000 tl
Aleynaa1 [silindi] Sancaktepe’ye yakın oturuyorum bende acab sezeryan hakkında fiyat bilgiliniz varmı
elmaliturtamm Aleynaa1 evet ama detaylıyı başka birine yaptırdık o yüzden verdik ona ücret biz cok memmunuz iyi ki sigorta yaptırdık şuan fiyatlar daha da uçtu
Aleynaa1 elmaliturtamm evet o konuda çok iyi yapmışsınız bizim aklımıza sonradan geldi keşke daha önce yaptırsaydık