Tulaykocaman Selam kızlar 4 buçuk aylık hamileyim bugün testim pozitif çıktı ilaçda kullanamıyorum bebeğime bi zararı olur mu lütfen yardım edin 🙏🏼
Kizannesi92 Tulaykocaman Yeni öğrendim bende pozitifim hamilelikten önce ölümden döndüm bu ikinci oluşum yedi aylık hamileyim ama çok korkuyorum napacahimi bilmiyorum yarın dan itibaren kötü olursam önceki gibi diyorum bir yandan aşı da oldum ama iyi değilim onu biliyorum
545920 HavvaKork ben 10 haftalık hamileyim hic.asi olmadim.korkuyorum bebege bisey olur die kararsizim🙄
Nzli-brfn00 HavvaKork hayır hamileler daha ağır atlatıyor eğer aşısız iseler sonuç çok daha kötü olabiliyor. Az önce haberlerde çıktı 37 haftalık gebe hayatını kaybetti çocuk sezaryen ile dünyaya geldi. Tedbir alalım
HavvaKork 545920 bende pozitifken 10 haftalıktım çok fazla öksürük vardı hatta koronadan değil öksürmekten bebeğe bişey olacak diye daha çok düşünüyodum ama çok şükür bişey olmadı
Meleekk Tulaykocaman canım belirtilerin nelerdi test yaptırdın? Bol bol su iç. Limon mandalina portakal ye iç canım bol vitamin alman lazım. Yiyip içmene dikkat et miden almasa bile yemeye çalış. Bitkin düşme inşallah Bi sıkıntı olmaz. Hafif atlatırsın🤲🤲
Meleekk Tulaykocaman ne pis lanet Bi hastalık bu ya 🙁 çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah 🤲 Rabbim seni de bebeği de korusun inşallah 🤲
begonvilko Oturduğun odada bir bardak sıcak suyun içine birkaç damla kekik yağı damlatıp yanına koy canım. Kokla onu yani yakınında olsun bardak, kokusu sana gelsin. Kekik yağının bu şekilde iyi geldiğini çok duydum. İnşallah rahatça atlatırsın, geçmiş olsun.