Deniz14 Burcugok Sorma teyzesi her kontrolde kavga ediyoruz bak doktor amcadan utanmana gerek yok diyorum yine tık yok🤦🏼♀️🤦🏼♀️🙈
Mhk Burcugok ben tam 10 haftalıkken gittim doktor 12 haftadan sonra bi tahmin yapabiliriz ama en iyisi 14 dedi tabi gösterirse 😀
minnakimveben Deniz14 yaaa dün kontrole gittik kollarını ellerini ayrı olarak ilk kez görecektik.gitmeden önce o kadar çok konuştum ki neler neler gel gör ki mışıl mışıl uyuyordu sağolsun hareketlerini göremedik 😂😂 kalbi atıyordu hamd olsun ama hareketli görseydik daha güzel olurdu ☺ 11+5 daha
minnakimveben Burcugok valla hergün bebek videoları izliyorum diyorum acaba minnakımda doğacak mı o günler gelicek mi🐣 Rabbim hayırlısını nasip etsin tevekkül ettik tabi 🙏🏼 Ama iç ses susmuyor ki 😂
Burcugok minnakimveben aynen canım dua edip sabretmek gerek hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz ama cinsiyeti belli olsa annisleri ciciler alıcak ya 😊
Burcugok Mhk oyleyse sabırsız ben 14. Haftama girer girmez giderim doktora ama bakalım benim doktor aynı şeyi soylicek mi yoksa 16. Hafta diye diğer doktorlar gibi tutturucak mi 😄
Deniz14 Burcugok Doktor da süpriz yapmayı seviyor sanırım birlik oldular bebişle söylemiyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mhk Burcugok o zaman ben sayfayı takibe alıyorum haftalarımız da birbirine çok yakın hem sohbet ederiz hem birbirimize fikir danışırız olmaz mı ☺
Damla________ Kızlar cinsiyet partisi yapın eşiniz mavi siz pembe giyin balonda cinsiyeti neyse o olsun ama siz bilmeyin doktor kağıda yazıp versin arkadaşınızı ayarlayın çok eğlenceli moda olmuş biliyorsunuzdur
Mhk Damla________ ay benim eşim benden meraklı sen gelme diyorum doktora kağıda yazıp verin desem benden önce dalar doktora kağıdı almak için 😀😀
Burcugok Damla________ biliyorum onu video izledim bi kaç tane çok güzel düşünüyorum ama yakınlarıma sürpriz olur ben dayanamam bakarım cinsiyetine 😂
Damla________ Mhk ben önceden bilseydim bunu yapardım çok heyecan verici bu firsti kacirmayin derim 😊
Mhk Damla________ valla ben 14 ocakta doktora gidicem 24 ocak evlilik yıl dönümü 27 ocak eşimin doğum günü cinsiyeti ondan önce öğrenebilirsem güzel bi hediye olabilir sıfır masraf 😂😂