Alka Ezelunal1818 canım sanki boydan kurtarırsın ya sen. Ben 165 83 le hamile kaldım. Beterin beteri var. 😂 😂 😂
Alka Beyzannns olsun canım sağlıkla gelsin sağlıkla veririz kiloları dert etme. Şakalaşıyoruz. Yoksa her anne her kadın güzeldir 🌼💜
Alka Doga_77 evet bende zorla yiyorum sürekli tokmuşum gibi bi baskı var midemde. O yüzden 2 kilo aldım 22 haftada. Yoksa 10u görürdüm ben. 😂
Doga_77 Alka anam inanmıyor da 😄 kız vallahi yiyorum ama vücudum bildiğin kabul etmiyor, hamileliğimi kusarak geçirdim keşke bu kadar bulantım olmasaydı , hiç aşermedim mesela aşermek ne onu bile bilmiyorum 🤷🏼♀️ son günlerim diye şükrediyorum resmen 😄
Alka Doga_77 yok seni dahil etmedim onların içine canım ya. Kimi arkadaşlar çay felan içiyor değişik bişeyler kilo almak için. Sinir oluyorum. 😂 😂 😂 😂
Alka Doga_77 yok zaten kiloluydum. Herkes diyor ne güzel hiç kilo almadın. 😂 Ya zaten kilom var alsam da ne anlicak lar yani. Laf olsun. 😂 😂
Esen22 Hamılelıkte aldıgımdan fazlasını emzırırken aldım sunu ye sut olsun sunu ye dıkıslerın ıyılesır sunu ye besleyıcı dıye dıye benı 8 lere getirdiler veremeden 79la 2ye hamıle kaldım durumum içler acısı
gldn065807 Alka yahu iştah yok valla yoksa insan yemez mi almadığımada seviniyorum çünkü seker hastasıyım aksine de hep tatlı istiyor canım normalde hiç aram yoktur değişik bir şekillere girdim anliycan😅
Fasulyeninannesi1 70le kaldim 72 oldum 11. Haftadayim. Tiroidim yuzunden kilo aliyordum hamişlik uzerine tuz biber oldu. Yuce Rabbim beni 48 kilodan aldi vurduu vurduu bir o duvara bir bu duvara feryatlar cigliklar…
havakcdl-48 Alka hadi moralin düzelsin canım 95 ile hamile kaldım su an 29 haftadayim ve 93 um 🤭🤭😁😁😁😁