Doga_77 Hilal0320 bünyeyle alakalı canım ben çok yemek yiyemiyorum midem kabul etmiyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bugün nst ye girdim ebe neden nst ye giriyorsunuz diye sordu 🤦🏻♀️ kimse anlamıyor 4-5 aylık gibi duruyorum. Bi yandan çok hoşuma gidiyor bi yandan da insanlara laf anlatmak dolayı bunalıyorum Bebek sağlıklı mı? Bebek besleniyor mu? 😄 Bıdı bıdı bıdı 😑 sorular hiç bitmiyor
havakcdl-48 Alka hadi moralin düzelsin canım 95 ile hamile kaldım su an 29 haftadayim ve 93 um 🤭🤭😁😁😁😁
Beyzannns Alka kendimi hamile olarak göremiyorum şişkonolarak kabul ediyorum ayna karşısına geçince evet benim hamile diyorum 30.haftamdayım az kaldı ama
Hilalkorkmaz Alka tam 80 kiloyla evlendim hamile kaldım hemen suan 35+4 olduk ve 90 kilo oldum 6. Aydan sonra almaya başladım kilo ili ayda 10 kilo almışım
Doga_77 Alka 😁 baciko deme öyle deme sonuçta istemsiz yaptığım bişey yesem de kilo alamayanlardanım 😁
Alka Doga_77 siz varya siz ah.. 😂 Bide kilo almaya uğraşanlar var. Yav insan nasıl kilo alamaz ye pizzaları hamburgerleri pastaları al kardeşim. 😂 😂
Alka Esen22 hımm haklısın o zaman ben daha çok alırdımda bi dönem çok kustum verdim kilo sonra gene almışım tabi.. 😂
Alka Beyzannns olsun canım sağlıkla gelsin sağlıkla veririz kiloları dert etme. Şakalaşıyoruz. Yoksa her anne her kadın güzeldir 🌼💜
Doga_77 Alka valla yiyorum ama yediğim gibi çıkarıyorum bebişim çok baskı yapıyor bildiğin yememi engelliyor 🤦🏻♀️
__Atlas__ Busra_Yildiz hay sen çok yaşa :) 93,5 ile hamile kaldım 30+3 üm 97 oldum. Yalnız değilsin :))
Alka Doga_77 evet bende zorla yiyorum sürekli tokmuşum gibi bi baskı var midemde. O yüzden 2 kilo aldım 22 haftada. Yoksa 10u görürdüm ben. 😂
Doga_77 Alka anam inanmıyor da 😄 kız vallahi yiyorum ama vücudum bildiğin kabul etmiyor, hamileliğimi kusarak geçirdim keşke bu kadar bulantım olmasaydı , hiç aşermedim mesela aşermek ne onu bile bilmiyorum 🤷🏼♀️ son günlerim diye şükrediyorum resmen 😄