Tugce12345 Kızlar bebegınizi hıssedıyormusunuz ben gecen hafta ıcımde kelebek ucuyo gıbı hissediyordum ama bu hafta hissetmiyorum sizler ne alemdesiniz
Bifat1 Tugce12345 17+1 bende böyle ara ara kısa kalp atışı gibi mi diyim öyle bişey hissediyorum ama bebeğim mi emin değilim ama bugün resmen karnım içerden titredi ama neydi bilmiyorum 💕
Deletedmom_33 Tugce12345 12′de 18+0 oluyoruz bende bu hafta hafif bir titreşim ve dokunma gibi bişi hissediyorum da bebek mi bilmiyorum 🤣 Az önce sağ tarafta tırtıl yürüyo gibi hafif birseyler oldu ama anlamıyorum
miranbeyinmothersi Tugce12345 ilk hamileliğim 17+2 haftalık hamileyim. Bazen kasılma gibi sanki etim çekiliyormuş gibi hissediyorum ama bebek mi böbreğimden kum düşüyor o mu bilmiyorum ama ben hamileliğimin basından beri ufak ufak buntarz şeyler hissettiğim için bilemiyorum
Tugce12345 Meryemcelikaliyeva bende gunde 1 kere falann hissediyorum ama gecen hafta daha çoktu hissediyordum
Meryemcelikaliyeva İnşallah sağ Salim kucağımıza kucağımıza almayı nasib etsin Allah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Tam tekmelerini çok merak ediyorum
Meryemcelikaliyeva Evet daha yeni girdim 17ye ve Allah korusun başınıza gelmesin ben kanama yaşadım yeni o yüzden tedirgin oldum hatta neden fazla oynamıyor diye çünkü geçen hafta çok kıpraşıyordu
Deletedmom_33 Tugce12345 Büyük ihtimalle ama ultrasonda hep tembel uyuyo sanırım tekme vs baya sonra hissedeceğim veya tembellikten sade böyle hafif hissedeceğim 🤣
Poyrazin_annesi Bnde 17 haftalıgım henuz hıc bırsey hıssetmıyrm ama ultrasonda bebegım cok oynuyor yerınde durmuyor acaba neden hıssedemıyrm
Tugce12345 miranbeyinmothersi bende bazen yatarken sankı İcimi kemırıyor bısey gıbı hissediyorum ama bu aralar pek yok ya umarım hersey yolundadır cuma gunu gıttım doktora normaldi hersey
Bifat1 Deletedmom_33 benimki de aynı şekilde hareket görmedim ama benden tavsiye bir daha ki kontrole gideceğiniz zaman çikolata yiyin 💕 ben unutmuşum bir sonraki kontrolü bekliyorum 😂😂