bilnazo68o minikprensimmmm1234 aynen öyle bende kötü oluyorum ama güzel olacak herşey geleceğimiz için diye teselli ediyoruz. Benim için zor Bi dönem olacak. 2 yasında oğlum var bide kızımla. 40 bittikten sonra annem de olmazsa tek basımayım 😞
minikprensimmmm1234 bilnazo68o Senin ki de daha zormuş canım ya ben annem gilde kalacam rahat olurum ister istemez
Sinem12345 minikprensimmmm1234 insallah ya valla korkuyorum ben her an aklımda doğum yapacagım hiç çıkmıyor az önce sancım oldu korktum geliyor herhalde bu sefer dedim
Mine-Nur minikprensimmmm1234 normalde doğukan 11 gün var. Ama ben naptım 36 haftalıkken doğurdum 😂😂 16 günlük bebeğimm var
_anneadayi Mine-Nur Benim 11 günüm kaldı, demek bebişiniz bekleseydi şu an 38+3 olacaktınız ☺️ Sağlıkla büyütün, darısı başımıza 🥰
angime minikprensimmmm1234 37+4 teyiz. Sancı mancı hiçbişey olmadı şimdiye kadar. Ama çılgın bir oğlum var karnımı yırtıp çıkacak gibi sürekli. 4 ekimde sezeryan olcam, daha erken gelmezse tabi
_anneadayi denizdalgasi1 Benim de 8 Ekim gözüküyor sancım henüz yok ama son bir gündür kalp çarpıntım oluyor biraz. Geceleri 2-6 arası uyuyabiliyorum sadece 4 saat. Bebeğimin baskısını rahmimde hissetmeye başladım dünden beri 😬
_anneadayi Cerennramazann Benim de 8 Ekim ve benim de Pazartesi son randevum var, sonra da kontrole giderim bebişim hala gelmezse ☺️
_anneadayi Sema-20 Ben de bugün 38+3′teyim benim de sancım yok ama rahmimde baskısı başladı. Bugün yarım saat zor yürüdüm ayaklarım yoruldu. Oturup kalkmak, uyumak çok zorlaştı. Bebeğim kaburgalarıma kadar uzanıyor kaburgalarım batıyor resmen 🙂😬
Seymagedik _anneadayi aynı haftadayiz ben bugün yürüdüm AVM ye gttm birde ayak tabanlarim agryr iş yaptım evde birde
Arzuu123 bilnazo68o tek değilmişim ama siz şanslısınız benim eşim gitti 15 gün oldu 36+6 dayız ve sekiz ay sonra gelicek o süre de hiç gelemicek o geldiğinde bebiş büyümüş olucak
bilnazo68o Arzuu123 Allah yardımcın olsun. İlk bebeğin mi, kimle kalıyorsun. Halimize şükredelim bizde geldiğinde 4 aylık falan olacaz bakalım izne hayırlısıyla doğarsa kızım 38 hafta olduk tık yok. Nereye gidiyor eşin
Seymagedik Cerennramazann yarın bende gideceğim kontrole tuşe edecek bakalım inşallah doğuma alır açıklığım olurda
Sinem12345 Seymagedik anladım sancıdan uyuyamıyorum artık dün iki defa oldu şiddetli oldu doğum yaklaşıyor mu demek ki
Mom54544 minikprensimmmm1234 Sancilar 0 ağrılar 100 😂 bebiş hareketlerini kontrol ediyorum akşama kadar 38.5 im 😊