Ece_2013 37+3 sancılarım var sabahtan beri 22 ay önce sezeryan olmuştum normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah doktorum bu konuda yardımcı olur diyorum varmı ssvd yapan
Sema-20 Selam kızlar 38+1. Çok kilo almamama rağmen ağırlaştm kalkcak halim yok yerimden. Ne zaman sancım gwlcek die bekler oldum. Gece uykusu doğru düzgğn yok.
_anneadayi Sema-20 Ben de bugün 38+3′teyim benim de sancım yok ama rahmimde baskısı başladı. Bugün yarım saat zor yürüdüm ayaklarım yoruldu. Oturup kalkmak, uyumak çok zorlaştı. Bebeğim kaburgalarıma kadar uzanıyor kaburgalarım batıyor resmen 🙂😬
bilnazo68o minikprensimmmm1234 naptın canım eşin gitti mi yurt dısına. Açıklığın belirtin varmı. Bende bekliyorum bu gece gidiyor eşim. Yarın kontrole gideceğim 🤔
minikprensimmmm1234 bilnazo68o Salı günü gidiyor canım benim de çarşamba günü kontrolüm var sancılarım oluyor iki üç gündür de afedersin arada isal oluyor bulantı falan doğum dan önce isal falan olunuyor muş artık doğurmak istiyorum bacaklarım falan çok sancıyor 🤭
bilnazo68o minikprensimmmm1234 evet ishal oluyor benim doğum başlamadan önce ishal olmuştu sonra sancım la beraber suyum sızmaya başlamıştı ilk gebelikte. Hadi bakalım hayırlısı. Babalar göremeden gidiyor bebekleri artık görüntülü konuşacağız 😓😑😑
minikprensimmmm1234 bilnazo68o Cidden öyle canım ya bir yanım da burukluk var bir yanımda heyecan günler yaklaştıkça daha zor oluyor böyle yüzüne baktıkça ağlayasım falan geliyor çok zor tutuyorum kendimi 😭
bilnazo68o minikprensimmmm1234 aynen öyle bende kötü oluyorum ama güzel olacak herşey geleceğimiz için diye teselli ediyoruz. Benim için zor Bi dönem olacak. 2 yasında oğlum var bide kızımla. 40 bittikten sonra annem de olmazsa tek basımayım 😞
Sinem12345 Gizem2312 benimde geliyor arada öyle jel gibi şeffaf silikon varya o gibi neden oluyor ki acaba
Sinem12345 minikprensimmmm1234 nişan kanlı oluyormus o çoğu zaman geliyor benden jel gibi ama kan gelmedi hiç 37yim suan tam
Cerennramazann denizdalgasi1 benimde 8 Ekim son . Ne sancı ne ağrı hiçbişey yok 😁 hadi hayırlısı yarın kontrol var
denizdalgasi1 Cerennramazann 😂😂 bizimle aynı hafta olanların hiç sancısı olmuyor ya bu işte bir şey var 😂😂 sorunlu hafta resmen 🤣
Cerennramazann Seymagedik benimde 8 Ekim son gün . Sancı ağrı bişey yok yarın kontrol var bakalım hayırlısı 🙏
_anneadayi Cerennramazann Benim de 8 Ekim ve benim de Pazartesi son randevum var, sonra da kontrole giderim bebişim hala gelmezse ☺️
Seymagedik Cerennramazann yarın bende gideceğim kontrole tuşe edecek bakalım inşallah doğuma alır açıklığım olurda
minikprensimmmm1234 sedanur4004 Ayyy nasıl güzel darısı bizim başımıza hayrınan kucağına al yavrunu canım 🤲🤲
Sinem12345 minikprensimmmm1234 enfeksiyon diye falan tahmin ediyorum ya nişan degil o çünkü 20li haftalarımda da geldi o benim plastik gibi aynı şeffaf silikon bildiğin sıvı degil donuk gibi böyle
Sinem12345 minikprensimmmm1234 insallah ya valla korkuyorum ben her an aklımda doğum yapacagım hiç çıkmıyor az önce sancım oldu korktum geliyor herhalde bu sefer dedim
_anneadayi denizdalgasi1 Benim de 8 Ekim gözüküyor sancım henüz yok ama son bir gündür kalp çarpıntım oluyor biraz. Geceleri 2-6 arası uyuyabiliyorum sadece 4 saat. Bebeğimin baskısını rahmimde hissetmeye başladım dünden beri 😬