minikprensimmmm1234 zeynepemiromer Benim çok sancılarım var canım nst de de çıkıyor bebek döndü ama kanala girmedi daha gün boyu sancı ile geçiyor
Seymagedik 1aleyna2 yok sabah gittim tersti akşam gttim dönmüş bı tane müzik Dinledim o döndürdüğünu dusunuyorum
Khadije elmaliturtamm dogururken soylesemde gelemeyecek yada herhangi bi sekilde katilamayacak da oyle olunca bari supriz yapma imkani olsun diye boyle düşündüm 😇
zeynepemiromer minikprensimmmm1234 erkek canım benimde 😊 zamanlarımız aynimis bebislerimiz de aynı erkek 😍🤗🤗
_AnnE_214 Kizlar bende 8gunum kaldi 3ekim canagim ariyor bebis agirlik yapiyor belimde de az az arilar basladi azicik heyecan korku basti beni simdiden 😥😊
_AnnE_214 Kizlar bende 8gunum kaldi 3ekim canagim ariyor bebis agirlik yapiyor belimde de az az arilar basladi azicik heyecan korku basti beni simdiden 😥😊
_AnnE_214 Kizlar ben cati muaiynesi yaptirmadim hic yapmadilar nasil bisey cati muaiynesi ben rusyadayi burda yapmiyorlar oyle bisey
minikprensimmmm1234 _AnnE_214 Canım parmak ile vajina içine bakıyor iki parmak la açıklık falan varmı diye
zeynepemiromer minikprensimmmm1234 benim de canım birde mesela bir yere vurdumu 10 kere aynı yere vuruyor ve can acıtıcı oluyor benim geceleri özellikle çok midem ağrıyor bulanıyor bugünler de sende de var mı şuan mesela ağrısı yüzünden yatamıyorum yanma da oluyor