minikprensimmmm1234 bilnazo68o Çok canım sıkılıyor ya gitse bir dert gitmese para gerek gidecek 1 ay sonra gelecek sonra 6 ay geri gidecek 😔
denizdalgasi1 minikprensimmmm1234 😂😂😂 bence de baya sevdiler ama artık çık dışarı deme zamanı geldi gibi 😂
bilnazo68o minikprensimmmm1234 😞çok iyi anlıyorum ay senle dertleşesim geldi Bi an. Dediğin gibi para gerek ev almak istiyoruz bizde nereye gidecek eşin. Benim ki Sudan a. Tek mi kalıyorsun sen o gidince
Gizem2312 Nişanınız geldi mi. Ay galiba benim geldi devam editor gelmeye de 🙈daha çatı muayenesi olmadım salı olacam ama arada yalancı sancı da geliyor doktora haber versem mi kızlar
minikprensimmmm1234 bilnazo68o Rusya ya canım annem gile bırakır beni eşimin ailesi beni istemiyor küsler benimle kaç kez kavga ettiler bende onların alt katında oturuyorum eve tek bırakmaz o bir yere çalışmaya gidince beni de annemlere bırakır
Arzuu123 bilnazo68o tek değilmişim ama siz şanslısınız benim eşim gitti 15 gün oldu 36+6 dayız ve sekiz ay sonra gelicek o süre de hiç gelemicek o geldiğinde bebiş büyümüş olucak
Sinem12345 Gizem2312 benimde geliyor arada öyle jel gibi şeffaf silikon varya o gibi neden oluyor ki acaba
bilnazo68o minikprensimmmm1234 naptın canım eşin gitti mi yurt dısına. Açıklığın belirtin varmı. Bende bekliyorum bu gece gidiyor eşim. Yarın kontrole gideceğim 🤔
Gizem2312 minikprensimmmm1234 evet canım sünüyordu. Şimdi gelmiyor ama anlamadım beklemedeyim. Sancım da ara ara geliyor ama yalancı sancı mı yoksa üşütmüş müyüm hiç anlamadım
denizdalgasi1 minikprensimmmm1234 ben hurmanın kendisini yiyorum ama suyunu hiç içmedim 😂😂 bugünde ahududu yaprağını yaptım içtim bir anne söylemişti buradan bakalım bekliyorum işe yaramalarını
denizdalgasi1 minikprensimmmm1234 bilmem buradan biri söyledi bana da ama daha sancım başlamadı öğlen içmiştim yani belki yarın falan etki eder
minikprensimmmm1234 Gizem2312 benden de dün geldi ara ara canım bugün bir şey yok ama sancım da oluyor
Canan123 minikprensimmmm1234 @Gizem2312 benim de pazartesi geld doktora söyledim muayeneye yolladı doğumu başlatmamış, 3 gün öyle devam etti, renkszdi benm bazen de çok açık kahve ama nişan geldiyse 1 haftaya doğurursun diyolar. Hiç ağrı sızı yok ama aksine hafifledim
Canan123 Kızlar adaçayı da rahim ağzı yumuşatıyormuş aklınızda bulunsun https://instagram.com/melike_yoga?utm_medium=copy_link link açılıyosa faydalı egzersizler var onlar da hızlandırıyomuş
zeynepemiromer minikprensimmmm1234 sancılarm ara ara oluyor benim eylül sonu Ekim başı bekliyoruz dedi doktor heycan var ya biraz da tedirginlik hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah siz nasılsınız nasıl gidiyor ☺
minikprensimmmm1234 zeynepemiromer Benim çok sancılarım var canım nst de de çıkıyor bebek döndü ama kanala girmedi daha gün boyu sancı ile geçiyor