Buket_dadas 21+5 olduk kızlar💓🤰🙏hafif Bi hareket hissediyorum ama dıstan gözükmüyor ve mide yanması arada oluyor oda cok pis oluyor sanki kursun delip geciyor orada ates yanıyor gibi cok garip Bi yanma ama agrım felan yok sükür
Seda9507 ayselll123 valla 3 tane ilaç kullanıyorum coledan, ferrum, omega3 magnezyum eksikliginden mi oluyor bunlar
Buket_dadas ayselll123 ya yok olmuyor kuzum ölüyorum ya geceleri felan sürekli mide yanması ne yapcam ben ya
Mltm07 ayselll123 21+4 bel ve sirt agrilari yorgunluk halsizlik var disardan hareketleri hissediliyor cok guzel bir duygu mozart dinletin cok guzel tepki veriyor 🥰
ayselll123 Seda9507 Ben şuan sadece magnrom yani magnezyum ialci folik asit ve progestan kullanıyorum başka ialc.yok ve hemen hemen tandigim kişiler magnrom kullanan çok oluyor
kelebekimm ayselll123 bnde şikayette bol ne var. 2 gün önce mide ağrısı yaşadım lansor tavsiye etti drum kullandım ve kesti ağrıyı. Yürürken kalça kemiğinden bacağıma ağrı vuruyor. Sağa sola yatarken çok ağrım oluyor. 20. Haftadayim bide geceleri daha çok idrara çıkıyorum. Her geçen hafta yeni bir sorun yaşıyorum. Hayırlısıyla bir dogsaydi kızım.
kelebekimm Kelebekmadam 20. Haftaya nasıl geldik bilmiyorum. İlk haftaları düşünüyorum bazen. Çabuk geçmiş diyorum. Sanırım diğer günlerde böyle geçip gidecek ve biz anlamiycaz
Kelebekmadam ayselll123 folik asit neden acaba bana bıraktırdı doktorum d vit pregnom ve feremat kullanıyorum
Seda9507 ayselll123 haftaya dahiliyeye gideceğim troid sorunum varda. O sırada baktırayım magnezyum degerime. Çok sağolun valla bilmiyordum 🙄 magnezyum çok kez denk geldide yazılarda. Içeriğine girmiyordum. Ve bacak ağrımın ondan olacağı hiç aklıma gelmedi. Teşekkürler. ❤
Kelebekmadam Mrvcnsvr evet canım ama CRP niye yüksek anlamadılar belki ondan değil dedi doktorum ben bir ay önce covit geçirdim ondan olabilirmiş
ayselll123 Seda9507 varis feln da olabilir bacaklarınız da ağrısı ondanda olabilir ya da magnezyum dan da kaynaklaniyor