ayselll123 Bu haftalarda şikayetiniz oldu mu nasıl gidiyor hamileliğiniz Benim bı kaç gündür bel ağrısı oluyor 🤤
Enesinannesiyim ayselll123 şuan tam 21 haftalık oldu mide yanması ve kasık ağrısı oluyor hareketleri de ben hissediyorum ama dışardan hissedilmiyor hala sizde nasil
Mrvcnsvr ayselll123 idrar yolu enfeksiyonu dışında bi problemim yok ha bide aşırı sıcaklıyorum klima 18 de çalışıyor ben oturduğum yerde kan ter içinde kalıyorum..
ayselll123 Enesinannesiyim Mide yanması için ilaç kullanıyor musunuz ben sade soda ictigim zaman rahatlıyorum bende hareketlerini hissediyorum aynı sadece disrdan farkedilmiyor sanırım bunun için bı ayimiz feln var dışarda hissedebilmemiz için
pppnar456 ayselll123 benim de midem yanmam oluyor 23 haftalık hamileyim mide yanmasına soğuk süt çok iyi geliyor
ayselll123 Mrvcnsvr Evet ya o enfeksiyon bende de var akıntı helede 🤤 ne yapmaz bilmiyorum fitil kullandim faydası yok
Mrvcnsvr ayselll123 monurol diye bi ilaç verdi doktor. Onu kullanıcam bakalım. Bide 3-4 lt su içmek lazım ben bu bi kaç gün az içmiştim hemen belli etti kendini
Kelebekmadam Mrvcnsvr ben kullandım canım hem manurol hem urocare hemde gyno lomexsin fitil ama gene aynı gene aynııı CRP yükselmiyordu bugün tahlilde oda biraz çıkmış sanki 5.04 yazıyor :(
ayselll123 Mrvcnsvr kontorlumde tkrar solicem doktoruma fitilin faydası olmuyor diye bide ben fazla da sunicemiyorhm gün içinde pek 2 litre anca içiyorum dur fazla içtim mi mide bulantısı oluyor bende
Kelebekmadam 22+0 dan selamlaar kızlaar 🤲🏻🤲🏻 arada kasık ağrım var idrar yolu enfeksiyonum var ve şekerim çok dengesiz bir düşüp bir yükseliyor başka sorunumuz yok bebişin hareketleride gün içinde iyi asan ve akşam çok az :)
Mrvcnsvr Kelebekmadam oooo seninki baya ilerlemiş o zaman. Bunun önüne geçmen lazım Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyormuş bol su iç hiç aksatma
Kelebekmadam Mrvcnsvr evet canım ama CRP niye yüksek anlamadılar belki ondan değil dedi doktorum ben bir ay önce covit geçirdim ondan olabilirmiş
Seda9507 ayselll123 22+4 sürekli bir karın şişliği, iki gündür bacaklarım sanki kramp giriyor gibi ağrı oluyor birde vajina içinde sanki birşey var. Heralde çatal mı genişliyor ne oluyorsa.🤷♀️