Cananyildiz dileknazlisarioglu hormonlar kaç aylk. Sperm bizim yeniydi onu bilmiyorum 6 7 aylksa sorun olmz
dileknazlisarioglu Cananyildiz teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten 🙏🏻 hakkınızı helal edin ❤
Cananyildiz dileknazlisarioglu helal olsun ne demek inşallah çok kolay geçer filminz ve sıkıntı yoktur 🤲
dileknazlisarioglu Cananyildiz inşallah 🙏🏻 sizde bir sıkıntı çıkmışmıydı acılı ağrılı mı oldu süreciniz nasıl geçti
Aykem dileknazlisarioglu ufuk üniversitesinde yaptır. Acı eşigin yüksekae anestesizi yaptır toplasan 100 tl dahi tutmuyor
Cananyildiz dileknazlisarioglu benmki çok zor geçti ama kolay geçen kişiler daha fzla.Tüpüm kapalydı ilaçla açıldı
dileknazlisarioglu Aykem yarın için şehir hastanesine randevu aldim eğer ordan bir sonuç alamazsam birde dediğiniz yere giderim. Teşekkür ederim 🙏🏻
Aykem dileknazlisarioglu orayada adetin 3. Günü gidin. Emre papuçcuya alın diyecem de ona randevu bulmak zor. Diğer doktorlarada bakabilirisiniz. Acılı işlem ama uygun. Acısı 1 saatte geciyor
dileknazlisarioglu Aykem tüpler tıkalı olmadığı zaman acı olmuyormuş diye duymuştum ama acı eşiğim çok yüksek değil yine de kararsız kaldim ya.
Aykem dileknazlisarioglu bnm acıdı cnm ama iyi bir ağrı kesici içersen belki acımaz benım tüpler kapalıydı ameliyat oldum
dileknazlisarioglu Cananyildiz çok sevindim sizin adınıza 🙏🏻😊 bende bugün başladım işlemlere bi sürü tahlil vs istediler bakalım hayırlısı olsun artık
dileknazlisarioglu Aykem çok geçmiş olsun sürecinizin olumlu sonuçlanmasına çok sevindim. Umarım bende olumöu bir şekilde tamamlayabilirim bu süreci.
dileknazlisarioglu Cananyildiz maalesef üzerinden 6 ay geçtiği için baştan yaptiriyorum hepsini. bir sonraki adetten sonraya kaldı yani rahim filmi 😒
dileknazlisarioglu m060918 evet öyle ben muayene için gittim hsg istediğimi belirttim uzun bir süreci var ne yaazık ki.
Aykem m060918 zaten adetliyken çekilmiyor ki. Ben sadece adetin 3. Günü gidip doktor ne zamn cekilecegine karar veriyor