Elbet-birgun-kavusacagiz dileknazlisarioglu suan hamileyim canm cook sukur baska tup dr si buldum kendime once allahin sonra o doktorumun sayesinde 🥰🥰🧿darisi sana insallah🤲
dileknazlisarioglu Elbet-birgun-kavusacagiz inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah ❤
dileknazlisarioglu isilbydr şu ana kadar hiç öyle bir doktora denk gelemedim ne mutlu size 😊 randevu bulabilirsem bende ona gideceğim.
melekanesi dileknazlisarioglu Cem Somer Atabekoğlu. Kliniği var. Tavsiye ederim. Muayene ücreti 500 TL.
Zeliha95 dileknazlisarioglu MedicalPark hastanesinin doktoru Aylin Aker araştır İnstagram var ben ona gidiyorum çöm iyi ve bilinçli doktor kendi klininiğini açtı muane ücretinde 250 falan olması lazım bizde yarın gidicez
Zeliha95 dileknazlisarioglu yumurta takibindeyiz şuan dün gittik yarın tekrar gidicez klomen kullandım bu ay
Zeliha95 dileknazlisarioglu evet ilk defa kullandım 2 kimyasal geçirdim 1 boş gebelikten kürtaj oldum sonrada olmadı bir sorunda yok pıhtılaşmam yok genetik testimizde temiz çıktı anlamadık bakalım 1 2 ay b şekilde ilerliyoruz daha sonra olmazsa aşılama yapılacak
dileknazlisarioglu Zeliha95 Anlıyorum çok geçmiş olsun. Sabır isteyen ve insanı yıpratan bir süreç gerçekten. Allah gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah 🙏🏻
Leydi00 Elbet-birgun-kavusacagiz Bu doktora gidince keske baska biryerde hic vakit kaybetmeseydim diyorsunuz
Elbet-birgun-kavusacagiz Leydi00 valla bende keske gitmeseydim dedim 🤣 simdiki doktorum bulent berker duymussunuzdr belki.. bende ondan cok memnun kaldim once rabbimin sonra onun sayesinde ikiz gebeyim cok sukur🧿🤲