dileknazlisarioglu Merhabalar 🌼 Ankara’da önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Varsa hangi hastanede? Durum acil olduğu için özel hastaneler tercihimdir 🙂 Şimdiden teşekkürler..
isilbydr dileknazlisarioglu Koru çukurambar Doktor Ömer ant Benim ilk düşüğüm olmuştu. İlk hamileliğimde kendisini buldum. Elbet daha iyileri vardır ama görüp görebileceğiniz en güler yüzlü en dobra en samimi doktor.
Sinemmmmm58 dileknazlisarioglu mamak su devlet hastanesi doktoru bayan ben 1 sene boyunca o doktora gittim alaninda cok iyi
dileknazlisarioglu Rmystha yok yok hayır yarın reglimin 3. günü kaçirmadan muayene olmak istiyorum o sebeple sordum 🤭
Rmystha dileknazlisarioglu anladım canım geçmiş olsun. Arkadaş yazmış sevgi hoca diye o daha iyi bi doktor
Leydi00 Tüp bebek için en iyi doktoru ariyorum derseniz memorial prof dr nimet aygul demirol. 3 kez disarda yapilan negatif tup bebek tedavimden sonra , kendisinde yaptigim tedavi sureci sonunda cok sukur 5 haftalik hamileyim..
dileknazlisarioglu Leydi00 Çok sevindim Allah size bağışlasın 🙏🏻 Tüp bebek için değil gebelik düşünüyorum onun için muayene olacağım 😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Leydi00 benm ilk tup bebek doktorum okadar umut verip kesin tutucak deyip negatif sonucu almistim. Yanlis tedavi uygulanmisti bana🤦♀️
isilbydr dileknazlisarioglu gerçekten çok memnun kalırsın ne bilim saat gün fark etmeksizin ne yasarsam ne sorunum olursa bir telefon kadar uzağımda watsappta bir mesaj atıp cevap almamla kararan günüm aydınlandı hep. En korkulu en umutsuz anlarımda omzumu sivazlayip hep teselli etti. Ömer hocanın yeri bende ayrıdır o yüzden
dileknazlisarioglu isilbydr şu ana kadar hiç öyle bir doktora denk gelemedim ne mutlu size 😊 randevu bulabilirsem bende ona gideceğim.
dileknazlisarioglu Sinemmmmm58 devlet hastanelerinde randevu yok ne yazık ki bana acil lazım yine de teşekkür ederim 🙏🏻
Leydi00 Elbet-birgun-kavusacagiz Bu doktora gidince keske baska biryerde hic vakit kaybetmeseydim diyorsunuz
Elbet-birgun-kavusacagiz dileknazlisarioglu suan hamileyim canm cook sukur baska tup dr si buldum kendime once allahin sonra o doktorumun sayesinde 🥰🥰🧿darisi sana insallah🤲