Hilal-95 tazeannecik1 sorma kalcam uyuşuyor artık geceleri felan ağrıyor sağa yatıyorum aynı yasak ya düz yatmak çok rahatlatıyor 5 dk felan uzanıyorm snra tekrar dönüyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ouzc tazeannecik1 çok zordayımmm. Sırtüstü hem zararlı hem yatınca zaten çarpıntım oluyor. Bi de soluma yatınca bazen kızım hareket ediyor sonra üzülüyorum üzerine yatıyorum diye. Bel ve sırt ağrısı zaten çok kötü. Bazen gece kalkıp oturuyorum 😂
tazeannecik1 Ouzc Ayy gece kalkıp oturma bende de bide sola yatınca benim bebişte hareket ediyor ya neden acaba 😅
Gizemin-minnakI @tazeannecik1 27. Haftaya kadar yatış şeklinin bir önemi yok. Dr Banu çiftçinin videosunu izleyebilirsiniz .
Gizemin-minnakI @tazeannecik1 sol sadece bebeğin sevdiği yatış şekli . Kan daha iyi gidiyor ama sağa da yatabilesiniz ama 27. Haftadan sonda sırt üstü yatılmaz . Dr Banu çiftci bu durumu videosunda çok güzel açıklıyor .
marbling10 tazeannecik1 ben her türlü yatıyorum eliöde değil bazen uyanıyorum sırtüstü yatmış halde buluyorum kendimi🤷
tazeannecik1 marbling10 Yaa bende sürekli dönüyorum ama genelde solda kalmış ve sol tarafım uyuşmuş halde uyanıyorum 😀
[silindi] tazeannecik1 sola yatıyorum sipa sola geliyo saga yatiyorum saga geliyo duz yatiyorum tam ortaya geliyo artik yaticak pozisyon bulamiyorum dusun 😂😂😂
tazeannecik1 [silindi] Ayy ilerleyen zamanda bide o olcak yazık çoçuklara ya nereye dönsek oraya düşüverirler 😂😍
Anacuk tazeannecik1 doktorum o çalışma eskidi dedi yeni çalışmalar göstermiş ki nasıl rahat ediyorsan o tarafa yatabilirsin kişiden kişiye değişir çünkü bebişin içerdeki duruşu farklı dedi ben hem sağ hem sol rahat yatıyorum artık 🥰
[silindi] tazeannecik1 ve ozellikle babasi gelince artik hisediyomu bilmiyorum ama ole canim yakiyo adam.elini karnima koyinca duruyo 😂😂
tazeannecik1 [silindi] Tekme atınca acıtıyor mu ya ben şuan ufak hareketler hissediyorum ama büyüyünca nasıl olur çok merak ediyorum 😍😍😍😍
[silindi] tazeannecik1 22 haftadayim acisi yok ama.bazen ole bi yere giriyoki kalkinca acayip bi agri cekiyorum