yigitegenin_annesi tazeannecik1 sağ ve sol tarafa yatıyorum sola pek alişkın değilim ama sırt üstü yatammaya özen gösteriyroum😀
Merveelisa tazeannecik1 valla benm çürüdü hele bacağım hep uyuşuk hiç hissetmiyorum sola yatmaktan ama bebeğim için mecburum sağa yatmak oturmak bile yasak dedi doktorum
tazeannecik1 Melos1 16. Haftamdayım daha ya ben bide sırt üstü yatmayı sevmem sağa yatınca da kasığımdan rahat edemiyorum daha hamileliğin başından beri sola yatıyorum şimdiden sonra hep yatmam gerek napcam bilmem 😂😂😂
Melos1 tazeannecik1 ben 20. Haftaya kadar yüz üstü yattım sorun olmadı :) zaten yüz üstü yatmak bebek için sıkıntı değilki karnın büyüyünce kendin rahat edemiyosun daha başındasın cok :)
Babyandmom22 Benim sol böbreğimde büyüme oldu şimdi. 35. Haftaya giricem. Sola yatmamam gerekiyormuş böbrek ağrısı olduğu için. Sağa yatınca da çok korkuyorum
tazeannecik1 Babyandmom22 Geçmiş olsun canım sağa yatmakta çok problem değildir bilmiyorum ama ya en çok sırt üstü diye biliyorum, bende sağa yatamıyorum kasıktan dolayı
tazeannecik1 yigitegenin_annesi Valla bende değildim ya sağa yatardım hep şimdi sağa yatınca kasık ağrım oluyor sola yatıyom hep mecbur 😅
tazeannecik1 Melos1 Yaa ben yüz üstü yatınca karnım sıkışıyor sanki ya korkuyorum 😀 aslında yatılıyormuş evet 🙃
tazeannecik1 Merveelisa Bende öyle kolum falan hep uyuşuyor ağrıyor ya ilerde napcam bilmiyorum 🤷🏽♀️