Hhande Ntugba sevindim canım benimde erken dogum riskim var allah yardımcımız olsun en iyi ben anlarım seni
Ntugba Hhande senin neden canım risk olunca insan iyice tedirgin oluyo allah'ım hepimize zamanında sağlıklı bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
Hhande Ntugba aminn canım benim başından beri kEsede kanamam vardı o bitti 20.haftada rahim agzinda kisalma tespit edildi 25. Haftada sebepsiz yere kanamam oldu hep korku dolu günler geçiriyorum bi gün bi gün geçsin diye dua ediyorum
Ntugba Hhande allah'ım inşallah zamanında dogmalarını nasip eder canım sağlıkla bir gün bir gün diye nasıl geçiyor ben biliyorum nolur doğma bugün de içerde kal çok küçüksün hergün konuşuyorum inşallah zamanında gelir bebeklerimiz
Umudumm Ntugba öyle oluyorlar canım ışığa karşı neden öyle bilmiyorum ama bende korktuğumda direk tutarım hareketlensin diye 😂 iyi bari rahatlamışsındır
Ntugba Umudumm çok sağol canım ağlıyodum resmen hareketlenince rahatladım :) inşallah senin bebeğin sağlıkla gelir canım biz bekletmek için cabaliyoruz