Anneyimm Aryacigdem yeni 17+1 olduk biz bi hafta önceydi kontrlm 174 grmdi canim :) sen kac haftaliksin ?
SevcanahinBingl Aryacigdem soru saçma o yüzdendir.Her bebeğin gelişimi farklı benim 2 kilo senın 1 kılo yada tam tersi sizin eşinizin genetiğine göre değişir
Brcntyfr Aryacigdem suan senin icin tum kontrollerime baktim 16 haftalikken gitmismiyim diye ama ayda bir olan kontrolum denk gelmemis malesef 18.hafta var elimde 17 cm 254 gram mis.
Aryacigdem Aylinceylans benim doktorum en ince ayrintisina kadar bakip soyluyor bu yuzden merak ettim sordum. Cinsiyeti kız
Guldenn Aryacigdem tövbe yarabbim kiloya takıntılı olan annelerden olacaksın gidişatin onu gösteriyor çok küçükler o haftalarda genelde doktor haftasına göre iyi deyip geçiyor 17+4 teyim hala bilmiyorum kilosunu sağlıklı olsun yeter
Aryacigdem Guldenn tovbe yarabbim nasil bir tepki sizene istedigim seye takintili oljr istedigimi merak ederim cevap yazmak zorunda degilsin allah allah yaa
deletedmom6295 Aryacigdem sizinkinin kilosunu yazmamışsınız ama 😊14 haftada 97 gramdı 17. hafta kontrolüm bu hafta bakalım ne kadar olmuşuz 😊😊