Aryacigdem Defalarca kez sordum ama kimse cevao vermiyor. Gorumcem kaynanam soyle yaoti yazsam kocam beni aldatti desem herkes doluşurdu!
Gulsummldr Aryacigdem canım tepki göstermişsin de. Bu haftalar daha bebek çok minik olduğundan çok önemli olmuyo. Düşünmüyosun genelde. Cinsiyettir yok testtir insan bunlara kafa yoruyo. Mesela o hafta kaç gramdı zerre kadar fikrim yok 😁 boşuna kızmışsın bize
Tosbik Aryacigdem cnm postunu ilk kez gordüm smdi. 16haftalikken ne kadardi bilmiyorum ama 18 haftalikken 300gram dı :)
gonulcelen Aryacigdem o haftalarda hiç söylemedi sanki boyunu kilosunu cinsiyet odaklı olunca onlar unutuldu sormadık bile belki de 😊
ilknremrh 18 haftalik oldum hala kilosunu bilmiyorum en son 16+3 de girdim ultrasona sormayi unutuyorum dr da soylemiyor cuma kontrolum var sorcam ozmn
Yonca88 Aryacigdem 15+2 de 140 gramdı haftaya cumartesi görüş günüm var 😇daha çok erken neden böyle bi soruya ihtiyaç duydunuz ki?
HulyaKrg 😋😋😋 kiyamam fazla merak etmis acele cevap istemis bize kizmis ama o haftalrda kmse sormuyor..yok cinsiyet yok mide bulantisi hala gecmedi testlerdi derken hic merak etmedim dr da hic soylemedi canım..
Dilekerkan0705 Hiç kilosunu merak etmedim o haftlarda 20 haftadan sonra öğrenmiştim onu bile hatırlamıyorum 30 ve sonrasına bakıyorum şuan
Aryacigdem Aylinceylans benim doktorum en ince ayrintisina kadar bakip soyluyor bu yuzden merak ettim sordum. Cinsiyeti kız
ilaydanurhavvat Aryacigdem valla canım buralar böyle alıştık artık 😁 18+3 ken öğrendim ilk kilosunu 240 gramdı kızım ❤️❤️🙏🏻