esleminannesi_ 30+1 iz bugün oğlumu gormeye gittim 1700g olmus ssizinkiler kilo durumu neydi anneler ?? dogum gününü belirledik sezeryan olacağı icin ilk doğumda sezeryandi 18 Kasım dendi 🙈💙
Sulegorkemakyol esleminannesi_ 29+4 1.495gr dedi doktor bizde 30+2 deyiz benimde doğum kasımda sezeryan olucak ama tam tarih belirlemedik daha
Semy esleminannesi_ ooo maşallah maşallah ♥️ Ben de 30 um tam. 1 hafta önce 1325 gramdı bilmiyorum şuan ne kadar olmuştur. Ekimin ilk haftası gidip öğrenmek için can atıyorum 😊
esleminannesi_ Sulegorkemakyol Kasım anneleriyiz Akrep Burcu pekte kolay bir burç degil 😂 kendimden biliyorum
esleminannesi_ EylulHifaa Canım ilk gebeliğim riskliydi sezeryan oldum Buda o yüzden sezeryan canım aralarında 2 buçuk yıl var
esleminannesi_ Semy Doktora gideceğimiz hafta yaklaştığı zaman içim içime sığmıyor benimde 😘😍 çabucak gelsin o zaman ekim 😍 bana 4 hafta sonrasına verdi hersey normal o zaman da son görüşmemiz olur doğumda görüşürüz dedi 🥰🙈
Sulegorkemakyol esleminannesi_ akrep nasıl olur bilmiyorum ama boğa kızıyla uğraşıyorum bende boğa burcuyum inadı tutturması çok fena
GizMeh esleminannesi_ benim oğlum 27. Haftada 1600 gramdı. Cumartesi tam 30. Haftamda randevy var ve çook merak ediyorum yazarım buraya 🤗 2 hafta önden gidiyormuşuz.
Melike3535 esleminannesi_ ayniyiz seninle canım banada 20 Kasım gibi dedi 1 ekimde kontrol var bakalm ne dicek en sonra 1100 gramdi kızım suan bilmiorum boyuda 36 cm demişti
esleminannesi_ Melike3535 insallah sagliklica kucağımıza alırız ekimin sonuna kontrol verdi o zaman görürüm onla da doğum da görüşürüz bu ay dikkat et kendine dedi çok heycanli
humasultan3443 esleminannesi_ biz de 30+1 olduk bugün bakalım haftaya kontrolümüz var bazen çok aşağıda hissediyorum hareketlerini korkuyorum yahu sizde de oluyor mu
esleminannesi_ humasultan3443 evet ben de de oluyor o kafası tam inmiş özelikle kafasını divindirdigi zaman ruhum çekiliyor kafası büyük de dedi belki ondandır diyorum cunku ikk gebeliğimde yaşamadım