Birtanemm Kızlar bezi açtım hastane çantasına 8 adet kattım ama 1 numarası elim kadar ufacık 🙄inşllah olur bedeni siz siz olun alırsanız 2 numara alın
Sermec27 Birtanemm oluyo canım merak etme oğlum 3 kılo doğdu biz yaklaşık 2 3 hafta 1 numara kullandık 🥰
Ankara_06_ Birtanemm Banada küçük geldi ya gözüme bilemedim hastahane çantasına koydum ama olmadı bi büyüğünü alırım. Yeni doğan aldım ben bi büyüğü 1 numaramı 2 numaramı oluyo bilmiyorum da😅🤭.
DefneRana Birtanemm ben ilk bebeğimde 2 numaradan başlamıştm ama benim bebeğim 4,5 kilo doğmuştu 3-3,5 gibi doğrsa olacaktr sizinkine yalnız 8 adet mi koydunz çantanıza onu anlamadm en az 1 paket koyun
Asena17 Birtanemm bende 30 lu 1 numara alcam cok almicam 3-4 hafta sonra 2 ye geceriz diye dusunuyorum ki daha 12 haftaligiz simdi den arastirma plan yapiyorum 😁😁😁
Birtanemm Sermec27 ayy çok sevindim ❤️🥰bende 1 paket tek aldım 40 li 2 3 hafta bakarım dar gelirse ikiye geçerim ama görünce çok şaşırdım 😂bu kadar ufak beklemiyordum
Ankara_06_ Birtanemm Galiba öyle benim aldığımda yenidoğan 3-5 kg yazıyo, bu paketi bitirip daha sonra 2 numara alırız artık😊.
Birtanemm Asena17 😂😂araştır vallahi ancak karar veriliyo hangi marka alcağına ne alcağına benim bir çok eksiğim var daha 😂bebişe aldığım sadece 1 tane 10 lu takım 5 adet patik 10 çorap emzik biberon bez ve alt temizleme pamuğu 🤦♀️Ve 32 haftalığım biraz hızlansam çok iyi olur 😂
DefneRana Birtanemm bir günde en az 8-10 tane değişiyorsun sezeryan olursa 2 gece yatırıyorlar normalde bir gece en az 20-25 koyun derim fazla olsun az olmasın
Birtanemm DefneRana 🤔tm canım arttırım ozmn fazlanın zararı olmaz az olursa sıkıntılı 🤦♀️Haklısınn ❤️Tşk ederim
Derya Birtanemm bebişim 3,5 kilo doğdu bugün 6. Günümüz ve hala 1 numara büyük geliyor öyle minicik durduğuna bakma oluyor yani🌸ve 8 bez çok az çok kaka yapıyor zehirli kakayı atmak için o yüzden 20 tane koy sen ne olur ne olmaz🌸
Busra0710 Birtanemm bebek çok büyük olmadıkça oluyor canım. Benim kızım 3600 dü 80 li 1 numara bitirdik, sonra hemen 2 ye geçtim.1 numara çok alınmamalı.2 yi de stoklamayın.asıl numara 3 baya gidiyor o
Birtanemm Busra0710 evet oyuzden stok fln yapmadım bez iyi gelmez cilde fln diyede ilk sleeepy başlim dedim deneyip görxez 🥰🥰beden ve cilde iyi gelip gelmeme durumunu