Esraustaoglu Merhaba 17+1gunluguz kizimla, hamileligimi öğrenmeden önce 3 gün akşam saatleri 3 ve 5 arasi esneme geliyordu ve sonra test yapınca öğrendim , bebek düşündüğümüz aynı ayda nasip oldu ve sadece uyku belirtisi oldu bende hiç bulanti kusma yaşamadım 3 aya kadar yerleşme donemi olduğu için uyku oluyordu yine 3 ve 5 arası geliyordu uykum şimdi 4.ayda olmuyor artik cinsiyetle ilgli oldugunu sanmıyorum hamilelik belirtilerinden birisi , mesela bend e 12+2de gittik hep beraber o zaman ikili taramam oldu cinsiyeti göremedik çok hareketliydi 14+4te sonucları almaya gittik baktık yine çok hareketliydi doktorumuz yarim saatt sonra yeniden vakalim dedi kizimiz olacagini öğrendik doktorumuz basta gormus emin olmadan söylemedi şimdi minigimzle yol alıyoruz 🌸 Gunduz 3 5 arasi kestiriykrdum aksamda erken uyuyakaliuordum 3 ay boyle geçti normalde uykuyla aram yoktur eşimi sabaha ise uğurlar kahvaltı eder yemeğimi yaparim, 3 aya kadar uykumuz oldu hamileligim normal yasantim ile aynı gidiyor güzel ilerliyoruz 4 aylık olduk göbeğim daha ilk öğrendiğimde 4 haftalıkken sivrildi şimdi ise oldukça aya göre büyük 🐣 bir hamilelik belirtim kayısı canım istemişti birde uyku olmuştu başka da bir belirti yaşamadım bu zamana kadar