Esraustaoglu Merhabalar 9 haftalık hamileyim hamile kaldığım gündem beri öğlenleri sürekli uyuyorum istemsizce uyku hali basıyor akşamları da fazla duramıyorum hep bir uyku hali bu durumu yaşayanlar var mı ? 🙈 cinsiyetle bir alakası olabilir mi 🤭🤗
Kafam Esraustaoglu bende başında öyleydım 12 haftama kadar gözümü acamadım sanki şimdi 29+5im yine başladı konuşurken uyuya kalıyorum devamını rüyamda anlatıyorum 😂😂
Nznuuz Esraustaoglu biz de 9 haftalığız 😊. Sürekli bir uyuklama hali akşam eşim birşeyler izleyelim diyor 5 dk sonra horuldamaya başlıyorum🤦🏼♀️
Asena17 Esraustaoglu ben varim sabah kalkarsam oglen uyurdum o yuzden oglene kadar yatiyom sonra aksam yemegindeb sonra 10 dk kestiririm kalkar cay icerim esimle 12 gibi de uyurum😁😁
Mavisim93 Esraustaoglu 35 haftalığım bende sürekli uyuma isteği halindeydim hatta tutamıyorum kendimi uyuyorum bile 😅😅
Esraustaoglu Bsraaa366 bende uyandım az önce 🤣🤣 bir foruma yazayım dedim ahahahbsb peki cinsiyet için gittiniz mi doktora doktor da beni 12. Haftada çağırdı söylerim dedi ama bakalım ❤️
Bsraaa366 Esraustaoglu geçen hafta gittim şuan söyleyemem erken 1 ay sonra gel bakalım dedi zaman geçmiyor 🤨🤎
Esraustaoglu Nznuuz sağlıcakla alın kucağınıza inşallah ❤️❤️❤️ Bende gelecek ayın sonun da doktora gideceğim cinsiyet için doktor çağırdı bir heyecan bir heyecan 🤤❤️❤️
Asena17 Esraustaoglu 12 haftalik olduk cumartesi kontrolumuz var goruruz insallah 😁 sizin cinsiyet nedir
mrycn oglusumbenimcanm maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 6 haftalık çok aşırı mide bulantısı var sizde var mı acaba
Nznuuz Esraustaoglu amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bizede 4 hafta sonra görüşelim dedi dr nasıl geçecek zaman bilmiyorum. İlk hamileliğim eşimde ben de çok heyecanlıyız 🥰
slnacar Mavisim93 aaa ben geçer sanmıştım o haftalar da 😅 valla 14+5 teyim kahvaltı edip uyuyorum otururken uyuyorum ama sonra gece 4 5 e kadar uyku yok çok bozuldu düzenim
Aslihan2 Esraustaoglu Dün aksam 9 da uyuyup sabah 8 buçukta alarma uyandım alarm calmasa belki hâlâ uyuyodum😂