nurunhayali Neslihan60 benim tedavi yaklaşık 1 sene sürdü canım. Önce polip vardı onu aldı. Sonra yumurtaları toplayıp dondurdu. Yumurtalık çevresinde çikolata kisti vardı onu aldı. Kendimi toparlamam için bi süre bekledik adet olup bittikten sonra ilk denemeyi yaptı çok şükür ilkinde tuttular🙏 Şimdi 13 haftalık ikizlerime gebeyim🙏 Zor bir süreç hem ruhen hem bedenen..
Sarikan93 Neslihan60 son adet tarihine göre hesaplanıyor canım benim mesela son adet tarihime göre 4 haftalık şuan
Mom51122 Neslihan60 gebelik.hesaplama.net diye bi site var. Orada detaylıca soruyor hesaplama şeklini. Yumurta toplama tarihine göre, embriyo transferi tarihine göre, blastokist transfer tarihine göre… diye. Oraya bakabilirsiniz
Neslihan60 Mrvcnsvr bn adet görmeden başlandı benm tedavi cok farklı gidişat aynı ama adetliyken başlanmadı ben tedaviye başladkdan 2 ay önce son adetimi gördüm bana bi iğne verdi lucrin depod die bana gecici menopoz yarattı
Neslihan60 nurunhayali aşırı zor ve cok yıpratıcı allaha şükür benim ilk denemede tuttu suan 5 haftalık.
Elbet-birgun-kavusacagiz Neslihan60 transferden bi hafta oncesini baz almistir doktor ona gore 5 haftalik olarak hesaplamistir
myram1 Neslihan60 adet tarihine pek takılma canım o döllenme faln dışarıda olduğu için illaki şaşma oluyor önemli olan ultrosonda gelişimi güzel gidiyor mu 🙏her gittiğinde gelisim varsa sıkıntı yok