Nily Aylinaylinn magmezyum eksikligide olabilirmiş. Bende carsabma gidicem oncesinde giden olursa durumu paylassin kizlar doktorun dedigini yaniii🙂
goflak Nily bende carsamba gitcem canim oglenden sonra benim diyabete gidiyorum ilk sonra muayneye gidiyorum gebelik sekerimde var malesef
Aylinaylinn Nily zaten geceleri oyle bir gecmeyen kramplarim var ki agliyorum artik ben de doktora sorayim bir ben bebekten dolayi sertlesiyo saniyodum oraya toplandigi icin
goflak Elfidam dogru diyorsun canim. Ben hem devlete hem ozele gidiyorum. Devlet surekli cagiriyor carsamba gitcem bakalim sikayetlerimi soylim ne dicek. Bebegi goruncede heycandan ne dicegimi ne sorcagimida unutuyorum hep 😆😆
brcemrygt Nily o bende de var canm bekar ken evlendim hamile kaldım hep var ilaç kullanıyorum 2 hafta düzeliyor sonra tekrar başlıyor bende doğum u bekliyorum doğum yaparken düzelir belki
Nily brcemrygt yaa cok illet bisey Erken dogum falan risk olabiliyormus o beni endiselendiriyor. Yani su yaz ayindada corapla gezilmiyorki. En ufak biseyden enfksiyon olusuyo. Temiz tutuyosun yikiyosun aman nemli kaldi aman kurulanmadi pat enfeksiyon. Delirecem artik😂geliyolar bana
Nily Aylinaylinn tabi tabi sor mutlaka Enfeksiyonda agri yapabiliyor Akinti vs bunlarida takip et. Yesilimsi olursa enfeksiyonlu Ben artik ezberledim bunlari:))
Nurtac FeyzaaTopsakall doktor bana normal oldugunu söyledi bizde 35. Haftadayız doktor artık bebeğin hareket edecek yeri kalmıyor dedi
Kuruuzum FeyzaaTopsakall aynen bende de oluyo 24. Haftamdayim bu hafta cok olmaya basladi bende bugun endiselenmeye basladm cars gunu doktora gidicem umarim onemli bisey degildir
Merveaozturk Kizlar merhaba. Doktorlariniz ne dedi sertlesme icin 26 haftaligim bende de olmaya başladı