FeyzaaTopsakall Kızlar bu aralar karnım çok sert oluyo sonra yumuşyo bide bebeğim bi yere toplanıyo bu normal mi ya da neden olur 28 haftalığım randevuma daha var merak ediyorum tesirgin oldum bide ayağa kalktığım zaman sanki karnım ağır geliyo bana düşecekmiş gibi hissediyoeum
goflak FeyzaaTopsakall bendede bu ara cok oluyor neden acaba carsamba gunu randevum canim bide kasıklarimda agri oluyor. 29+5im bende
Ummi FeyzaaTopsakall benmde oluyrdu 22. Haftamda shada oluyr ama sık degl kontrole gttim nst ye yonlendrdi doktrm sanci varmi die sancim cikmadi ultrasondada bi problme yoktu magnezyum yazdii faydasini gördm
kubranur58 FeyzaaTopsakall oy oyyy canım annem hep derdiki daha benım koydugum yerde duruyon diye yengelerimde daha ananın koydugu yerde duruyon derdide anlamazdim suan 36 haftaliğiz onlar daha neki yürümek istemiyorum bazen tuvalete git gel bebek dayanıyor göğsümün altina toplanıyor poposunu dayıyor birde o en acisi
Deniz2961 goflak kızlar bnde 29 hftym bgn cok kotuydm kasık agrısı sanki bbk asagı da mahvetti bnı norml mi doktrm izne cıkma aksı gbı olmadı yarın ebemle goruscm uzan uznıyrm hala hafiften agrım var boyle kasıklrmda ve karnımın tam altında
FeyzaaTopsakall Ummi magnezyum bende kullanıyorum canım ama tedirgin oldum bakalım banada fayda edecek mi doktor bana bacağıma kramp girdiği için vermişti ama
Nily Deniz2961 peki bebeginin durusu nsildi biliyomusun eger makat pozisyondaysa oda agri yaparmis doktorum bana demisti Benmsde agrim vardi kaisklarimda durusundan kaynakli demisti
Nily Ya bide bu durum icin alttan muayene etmiuolar dimi ultrasonla bakiyolar😱 gecen hafta benmde oyle olmustu 12 kere sert olmustu sonra gecti daha olmaid 27+5im bende haftaya carsamba doktoruma gidicem
goflak Nily ben en son 28+1 de gittim bebek bas asagi pozisyondaydi canim. Bu durumumuz acaba normal mi ya acaba
Nily goflak valla doktorlar hep normal diyor kanama olmadigi surece rahim Buyuyor vs. Bende idrar yolu enfeksiyonuda oluyo arada. Onada bagliyorum. Kurtulamiyorum su iletten nekaderda dikkat etsem😕😕
brcemrygt Nily o bende de var canm bekar ken evlendim hamile kaldım hep var ilaç kullanıyorum 2 hafta düzeliyor sonra tekrar başlıyor bende doğum u bekliyorum doğum yaparken düzelir belki
Nily goflak gunde 2bucuk 3 litre :) Ama bende evlenmeden oncede oluyordu cok sinir oluyordum. Simdide oluyo hamilelikte daha sik olmaya basliyomus.
goflak Nily anladım canim gecmis olsun. Bende evlendikten sonra oldu enfeksiyon. Bol bol su tuketmeye calisiyorum gece surekli uyaniyorum 😂😂
Nily goflak sagol canim sanada gecmis olsun:) bebislerimizi etkilemesinde biz basa cikiyoruz bi sekilde. Allah yardim eder insallah🙏🙏
Elfidam bende bu durumdan yaklaşıl 1 aydır şikayetçiyim belki forumda yazdığımı okuyanınız vardır Gittiğim doktor bebek hareketi dedi fakat bu toplanma sertleşme hissi beni huzursuz ettiğinden başka bi doktora gittim ve serviks kısalmamın olduğunu ev istirahatine çekilmemi söyledi. Tabi enfeksiyon araştırması da yapılmalı bu da kasılma sebebi birde kabız olmamaya gayret edin
goflak Nily insallah canim benim cok sagol. Benim ikinci hamileligim. Ilk hamileligimde kizim karnimda varla yok arasi biseydi. Bunda cok degisik 😂😂
Elfidam Benim gebelik haftam 29 . İlerleyen haftalarda bu kasılmalar normal bebek hareketi evet. Ama bizim haftalarımız İçin sürekli olması takip gerektir aksatmayın hanımlar
goflak Elfidam dogru diyorsun canim. Ben hem devlete hem ozele gidiyorum. Devlet surekli cagiriyor carsamba gitcem bakalim sikayetlerimi soylim ne dicek. Bebegi goruncede heycandan ne dicegimi ne sorcagimida unutuyorum hep 😆😆
Aylinaylinn Ya sertlesme neden oluyor bende de cok oluyor ozellikle aksamlari yatinca ama pek onemsememistm simdi tedirgin oldum bebek karnimin sanki bi yerinde toplaniyo orasi cok sert oluyor sonra nedeni ne olabilir ki doktora mi gitsem
Nily Aylinaylinn magmezyum eksikligide olabilirmiş. Bende carsabma gidicem oncesinde giden olursa durumu paylassin kizlar doktorun dedigini yaniii🙂