Hayallerim95 poncikveannesii evet ya dün doktorum aradı beni yürüyüş yap işte hamur işi yeme tuzlu yeme bu aralarda inat gibi hep hamur işi cekiyor onu yemiyorum ama yemekler illaki azda olsa tuzlu oluyor onu nasıl yapıcam bilmiyorum 🙄
Hayallerim95 poncikveannesii valla Allah yardımcımız olsun ya ne diyim ben tansiyon aleti alcam kendimi takip ederim en azından 🙄
poncikveannesii Hayallerim95 Ben gebeliğin başında almıştım hastanede tansiyonun yüksek kontrol et demişlerdi ama evdede sürekli düşük çıkıyor🙇🏻♀️
Hayallerim95 poncikveannesii AA öylemi kaç çıkmıştı peki benim öyle hiç yükselmedi ama yinede tabi dikkat etmek lazım ilk zamanlarda da oluyor demek ki 🙁
Hayallerim95 poncikveannesii siz öylesine mi ölçüyorsunuz yoksa bi belirti oluyor mu bu arada evde tansiyon aletiniz var mı
poncikveannesii Hayallerim95 bana yüksek kontrol et dediklerinde aldım daha önceden yoktu belirti olunca ölçüyorum genelde boşlğa düşmüş gibi bütün vücudum titrer gibi oluyor elim kolum kırılıyor sanki ve elimdeki damarlar belirginleşiyor öyle olduğu zaman ölçüyorum sürekli 9/5 9/3 9/4 gibi çıkıyor düşüyor
Pinar17 Denal gebelik zehirlenmesi geçirmedim ben çok şükür. Arkadaşın bebeği besleyen damarlarda çentik varmış bende de var onunla ilgili yazdım. Ama gebelik zehirlenmesi için yüksek tansiyon, ödem ve idrar da protein kaçağı olması gerekiyor.