Bebekhemsiresi-1 Hayallerim95 doktorum bana başlamadı ama birkaç gün öncesinden ilacı bırakıyorlar diye biliyorum
Tugbamete Hayallerim95 anladım sizin durumunuz farklı ben İzmirdeyim Özel Su Hospitalde op.dr. Emrah Beyan’a gidiyorum
Hayallerim95 poncikveannesii benim bi taraf 1.90biride 2.67 çıkmış sağ tarafta var sanırım aspirin başla dedi yinede ne olur ne olmaz cokmu yüksek
poncikveannesii Hayallerim95 biri sınırı geçmiş evet doktor bana 2.50 sınır dedi benimde biri 2.40 diğeri 2.47 çıktı coraspirin başladık
Hayallerim95 poncikveannesii ama sizin sınırı geçmemiş ki çok az gelmiş nasıl iki taraflı oluyor anlayamadım hiç ama neyse 😕
Hayallerim95 poncikveannesii banada iki taraf dediler ama şiddetli mi hafif mi oluyor sizce ya bana gönderilen kağıtta hafif Yüksek yazıyor doktorumda şiddetli diyo anlamadım 😞
poncikveannesii Hayallerim95 korkutmak istemiyorum ama bana dediğine göre sizin bir taraf sınırı geçmiş diğer taraf sınıra fazla yakın değil riskli görünüyor tabi doktor bilir ama banada dedi risklisin diye inşallah birşey olmaz bebişlerimiz sağlıkla doğar 🤲
poncikveannesii Hayallerim95 İnşallah olmaz ben çok uzanıyorum ama tam tersi yürüyüş yapmak tuzu azaltmak kilo almamak gerekiyor hiçte yürüyesim yok🙄
Hayallerim95 poncikveannesii evet ya dün doktorum aradı beni yürüyüş yap işte hamur işi yeme tuzlu yeme bu aralarda inat gibi hep hamur işi cekiyor onu yemiyorum ama yemekler illaki azda olsa tuzlu oluyor onu nasıl yapıcam bilmiyorum 🙄