Mucizemm0101 Selam arkadaşlar. Bebeğim için kapı süsü sipariş edicem ama çok kararsız kaldım. Sizler aldığınız kapı süslerini paylaşır mısınız nerden aldığınızı da, banada fikir olsun 🥰
cidolila Mucizemm0101 Efe lazerden alabilirsin hem uygun hemde 50 adet çikolatası ve kolonyası hediye 🎁
Filiz1 Mucizemm0101 kapı süsleri cok pahalı ya bende ledli bulut panolardan bakıyorum hiç uygun yok dün trendyoldan baktım bi tanesi 480 liraydı dedim ki bu kapı süsü altından yapılmış herhalde gram altınla eşdeğer fiyatı😁😁 cidden bu zamanda hiçbirşey alınmıyor
Hazal_violet cidolila sayfa yanıt vermiyor. Hediyeli ürünleri olarak ne kadara yaptırdınız kapı süsünü
Mucizemm0101 Filiz1 bulutlar evet banada pahalı geldi başka modellere yöneldim bende pleksi kesim falan. Burda güzel uygun fikirler çıkarsa yaptırayım diye düşündüm bakalım ☺️
elmaliturtamm https://imgyukle.com/i/4S3Hv Eşimle pasta malzemeleri satan bir mağazadan bunu aldık 80 tl di ayıcığı da eşim aldı 20 tl ye almış yapıştırdık üzerine yani 100 tl ye falan maal oldu internette daha pahalı bunlar :)
Tugbamete Mucizemm0101 ben oğlumda kendim yapmıştım ama kızımda macrome tarzı araştırıyorum oğlumdan fırsat kalırsa yine kendim yapmak istiyorum ama bakalım çok hareketliyiz çok zorluyor beni 🙈 bu arada bu kapı süsü bana 30 tl ye mal olmuştu ayıcıklardan dağıtmalık takı yastığı küvez yatak için kurdele lohusa terlik taç takımı hepsini kendim yaptım ve çok uyguna getirdim normalde hepsine 950 tl demişlerdi altından bu deyip giriştiydim 🥰
Mucizemm0101 Tugbamete çok çok güzel olmuş bu modeli internetten görmüştüm aynısı olmuş valla ellerinize sağlık ☺️
Edali87 Mucizemm0101 guldureyimmi🤣🙈mobilya aldığın yerlerde oluyor süsler kapj süsleri aldığın yerde Buda hediyeniz olsun de al🙈🤣 instagramda güzel kapı süsleri var ama 100den asagiya yok
Mucizemm0101 Edali87 evet ya çok pahalı alıcı çok olunca fiyatları da yüksek tutuyorlar demekki rağbet var 😬
Tugbamete Mucizemm0101 teşekkür ediyorum 🌸🌸 bende internette bi sayfada beğenmiştim takı yastığı ve kapı süsüne sadece 3 sene önce 470 tl demişlerdi buna bu kadar bütçe ayırcağıma başka ihtiyacımı karşılarım kendim ucuza yaparım dedim yaptımda 🥰
camellia Mucizemm0101 benim yakın bir arkadaşım yaptı benim için çok beceriklidir instagram sayfası “aynamodam” bakabilirsin çok güzel modelleri var istediğin modelde kapı süsüde yapabilir.