Eminesrkn 8 eylülde doğum yaptım ben de çok korkuyordum, ilk doğumumdu. Anestezi kısmında bir kaç defa denedi doktor uyuşmadı hemen ama inanın o iğne bir kaç defa girdi çıktı hiç bir şekilde ağrı acı duymadım yani sadece ilacı hissettim. Sonrasında zaten alt kısım uyuşuyor, beni yatırdılar muhtemelen sakinleştirici de verdiler çünkü çok rahattım, ne bir çekiştirme gerginlik baskı hiçbişey hissetmeden bebeğim doğdu. Kollarımı bağlamadılar sadece iki yana açıktı tansiyon takibi yapıyolar. Sonrasında odaya geldim zTen uyanıktım sadece titredim ben biraz o da ya anesteziden yA da soğuktu ameliyathane ondan kaynaklı. Hemşire yürütürken hiç bir acı duymadım, sonrasında da hep ayaktaydım bebeğime baktım yürüdüm. Hiç korkulacak birşey yok kendinizi strese sokmayın. Karnıma basmadılar , kum torbası koymadılar, sonda uyuşukken takıldı duymadım, çıkartırken de hissetmedim. Eve çıktıktan sonra da ameliyat yerinde yA da dikişlerde bir ağrı yaşamadım çok şükür. Sadece biraz sırt ağrısı oldu sanki üşütmüşüm gibi , anesteziden yA da soğuk ortamdan kaynaklı o da dayanılmayacak bişey değil zaten antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyordum.