gldn065807 HavvaKork valla bilmiyorum canım ben şok zaten başında hiç biseyim yoktu şaşkınlıkla bekliyorum geçmesini
HavvaKork Handan04 betayı en son 7 haftalıkken ölçtü 15000 çıkmıştı ama bi aydır gitmiyorum doktora neden ki 😳
HavvaKork Barlascemom bi aydır kontrole gitmedim ya bi türlü içim rahat etmiyo ya 🤦🏼♀️ İnşallah dediğiniz gibi olur
Barlascemom HavvaKork içinizi ferah tutun kötü enerji çekmeyin kendinixe benim kız kardeşim de aynı sizin gibiydi hiç sıkıntı yoktu
Handan04 HavvaKork İNŞAALLAH bi sorun yok korkmayin RABBIM sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤰🤱
Aysegul354 HavvaKork 12. Haftalarda bende post açtım burda :)) neden ben belirti hissetmiyorum diye 😀 allahtan belani mi ariyon diyen oldu😀😀
Sdadmrbas HavvaKork bende 23 haftalık hamileyim en başından beri ne kusma ne baş dönmesi yaşamadım normal yani. Hareketini de 19 da net hissediyordum. Hiçç kuruntu yapma bende çok korkardım ama korkulacak bir şey yok her dr a gidince herşey normal mi diye sorardım 🙈
gldn065807 gldn065807 bende senin gibi söyleyip durdum al işte 13 haftamda başladı ne alakaysa anlamadım bence dile bile getirme 😅
Akyuzkaralarfatma Bence tüm bayanlarda oluyor acaba bebeğime bişey mi olacak korkusu ve annelik böyle bişey hayat boyu bu duyguya hoşgeldik diyorum ilk gebeliğim benimde tereddüt oluyor ama dua edip içimi ferahlatıyorum o anlarda.
HavvaKork Akyuzkaralarfatma evet sanırım doktordan iyi olduğunu duymadan içimizi rahatlatamicaz hiç bi zaman
HavvaKork Aysegul354 bana daha kimse demedi 😂😂 şimdi kaç haftalık ne dedi doktor normalmiymiş bizim durum 😂
Mutlu_damla Aysegul354 heh onu demin bende dedim 😂😂😂 ama kuruntu olduğunu da söyledim hormonlardan oluyo genelde mesela ben bugün sinirli ve stresli bi gün geçirdim değişiyor her an her şey olabiliyo