nurunhayali Yaa ben hamile kalmadan dört ay evvel bayılıp düşmüştüm kaşım yarılmıştı o zaman tetanoz aşısı yapmışlardı. Şimdi hamileyim tekrar yaptırmam gerekir mii? Doktora soracaktım unutmuşum🤦🏻♀️
Nihaliko nurunhayali ister çünkü senin değil, bebeğin ihtiyacı olduğu için 🙂 yoksa bende iş için olmuştum ama ebe, gebe oldugun için tekrar yapmalısın dedi 🤗
Zzeynep1 Julia sadece 4 gün kolumu kaldıramamıştım çok ağrıyodu gece uykudan özellikle😢 2. Dozda bişe olmadı ama
Nihaliko Zzeynep1 şuan bunu okuyunca umutlandım 2. Doz için 🤗 ilk doz kolumu kopardı sandım o şekil çok ağrıdı 🥺
Inji Julia bende 14 gün geçti kolumun bir kısmı hal ağrıyor, covid aşısı olmuştum ondan 7 gün önce, aynı koluma yaptı hemşire tetanozu da, derimin altına toplanmış, küçük düğüm var deri altında, hala da acıyor 😏
Inji Julia bende 14 gün geçti kolumun bir kısmı hal ağrıyor, covid aşısı olmuştum ondan 7 gün önce, aynı koluma yaptı hemşire tetanozu da, derimin altına toplanmış, küçük düğüm var deri altında, hala da acıyor 😏
Tugceuzun Julia ben 10 gün kadar kolumu kaldıramamıştım bile ilk 4-5 gün halsizlik ve ateş yapmıştı. Ama 2. De hiç bir septom yaşamadım çok şaşırdım
Feyzabeyoglu Ilk dozumda ilk gün hassasiyet vardı kolumda Ama ikinci dozumda 3 gün falan acıdı kolum ama kaldıramicak kadar da değildi Ilk dozumda bebek küçük olduğu için belki 2 gün hareket hissedemedim doğru düzgün Ama ikinci dozumda hareketleri normal hissettim
Huseyinege Ben ilk hamileligimin ilk dozunda çok ağrı yaşadım kolum feci ağırdı ustumu bile esim değiştirdi o derece.ikinci dozunda hafif kol ağrısı yaşadım o kadar.ikinci hamileligimin ilk dozunda korktuğum gibi olmadi çok sukur çok hafif ağrım oldu sol kolumun üstüne fazla yatamadım. Bakalım 2.dozunda nasıl olcak
HaticeBerkayBalat3103 @Julia bende aynı hafta ilk dozumu olmuştum canım bende hiçbir yanetki yapmadı çok şükür 😊🙏şuan 26 Haftalıgım yarın ikinci dozumuzu olucaz bugun hemşiremiz yoktu yarına kaldı maalesef 😊
Belacivciv Julia Aşının yapıldığı yer ağrıdı çok az sadece kolumu yukarı kaldırınca hissediyordum o kadar başka da bir yan etki yaşamadım