Julia Merhaba Arkadaşlar, Dün 1. tetanoz aşımı oldum, 21. haftadayım. Dün çok değil ama bugün biraz kolum ağrıyor. Sizde ne gibi yan etkiler oluştu ?
Asiyes Julia valla şuan benimde öyle dün oldum aşımı , tek ve en çooook etkisi kolum çok ağrıyor hiç kalkmıyor
Gkcdila Julia bugün oldum ilkini. Birkaç gün kolun ağrır kaldıramayabilirsin çok normal dedi ama henüz hiçbir ağrı olmadı sabah yaptırdım
Julia deno1 Benim bugün aşıdan sonraki 2. günüm ama bugün hiç hareket hissetmedim. Bilemedim korkmalı mıyım ? Ne zaman hissetmeye başladınız tekrar ?
poyrazinannesi3547 Julia merhaba 2 gün kol ağrısı olmuştu 2 gün sonra 2.dozu olucam bakalm umarm ağrı olmaz
Filiz1 Julia ben bugün 2.dozumu oldum ilkinin 2. Günü kolum ağrımıştı 3 gün boyunca bugünki de aşıyı olunca bi ağrı oldu 5 dakika sonra gecti ağrım falan yok ilkine göre başkada yan etkim olmadı
Laleozkan_09 Julia sadece kol ağrısı olmuştu bende biraz da hafif baş ağrısı başka da bir şey olmadı çok şükür.
feride3757 İkinci dozda hiç agrımıyor ama 1.doz fenaydı ağladım ağrısından bide ev süpürmüştüm oyuzden venim çok ağrımışdı
nevamm1 Julia 1.dozdan sonra ilk gün hiç ağrım olmadi ama 2.ve3.gun kolumu kaldiramiycak kadar ağrım oldu ve bebek hareketsiz kaldı 1 gün boyunca 2.doz aşıdan sonra hiç kol ağrısı olmadı ama ebbek hareketlerinde azalma yine oldu🤷
Nihaliko 15 eylülde oldum ilk doz. Benim kolum çok kötü oldu yani kaldıramadım ağrısından, daha bugün ağrısı yok gibi 🥺 bu tetanos neden 2 doz onuda anlamış değilim 🤔 8 kasımda diğeri şimdiden korkuyorum 😬🤷🏼♀️ ama oğlumun canı sağolsun yeterki ona şifa olsun 🤲🏻 ben yine ağlarım sıkıntı yok 🤭