Herkese iyi aksamlar,ben hamile olduğumu daha gecen hafta öğredim hesaplamama göre şuan 4 haftalık hamileyim fakat gittigim doktor bana kaç aylık hamile oldugumu söylemiyor daha küçük diyor ve beni alttan muayene ediyor sizce alttan muayene sakıncalı mı??

Hayır değil . Keseyi göremediği için alttan muayane yapıyor .

• doru bunu yanıtladı.

doru hayır genellikle hamilelik 4-5 haftada yeni belli oluyor baya erken öğrenmişsiniz yumurtlamada hamile kaldığın düşünülürse iki haftalık bir bebiş daha yerleşmiş ancak yeni büyüyor olabilir benim de ilk alttan görünmüştü

• doru bunu yanıtladı.

Bsragrcn Dediğiniz gibi galiba yumurtlama döneminde hamile kalmışım çünkü uygulamadaki bilgilerde de öyle yaziyor

doru az çok tahmin edersin işte 9. Haftaya kadar yolu var kalp atışı yada ultrason da görünmesinin kanda ve alttan görünürse sağlıkla gününü tamamlarsın inşallah

• doru bunu yanıtladı.

Sakıncalı olan şeyi hekim hiç yapar mı size hanımefendi… sakıncalı bir şey yapmak zorunda kalacağı bir durum olsa bile sizin izninizi yazılı ve sözlü olarak almadan yapamaz zaten buna da onam diyoruz. Aklınıza takılanları hekiminize sorsanız daha faydalı olur. Kadın doğumcunuza ulaşamasanız bile hepimizin aile hekimleri var.

doru Daha cok küçük cnm endiselenme haftaya git gözükür kesen rahatca kan degerinde artmis olur hem doktorlar ay olarak degil hafta olarak söyler ultrasonda bu sekilde olcer canm ilk haftalarda daha net bilgi verebilmek adina genellikle vajinal ultrason yapiliyo hic bi sakincasi yok hayirli olsun🌸

• doru bunu yanıtladı.

doru son adet tarihinize göre hesaplanır haftanız. 8 haftalığa kadar benim de alttan bakıldı hiç bir sakıncası yok içiniz rahat olsun bu konuda çok fazla şehir efasnesi var kulaklarınızı tıkayın🎈

• doru bunu yanıtladı.

Mom6272 Bende anlam veremedim malesef 😂😂😂🙈

Ceysii01 Ayy gercekten o kadar çoook içimo rahatlattınız ki 🥰 Ilk gebeliğim olduğu içon endiseliyim haliyle 🙈

doru daha yolun çok başındasınız o kadar çok efsane ve hurafe ile korkutacaklar ki inanamazsınız o yüzden tıkayın kulağınızı aklınıza takılanı da doktorunuza sorun başkasını dinlemeyin. Sağlıkla alın kucağınıza hayırlı olsun 🎈

• doru bunu yanıtladı.

HelensMom Merak etmeyin hanımefendiciğim ben zaten gereken seyleri doktoruma soruyorumm 😉 Burdada herkesin fikrini almak için sordum ilk gebeliğim olduğum icin endişeliyim malum sizin bildiklerinizi ben bilmiyorumm 🤭🤗

doru merak etme cnm hepimiz ayni seyleri yasiyoruz 🤭🌸