Herkese iyi aksamlar,ben hamile olduğumu daha gecen hafta öğredim hesaplamama göre şuan 4 haftalık hamileyim fakat gittigim doktor bana kaç aylık hamile oldugumu söylemiyor daha küçük diyor ve beni alttan muayene ediyor sizce alttan muayene sakıncalı mı??
Gebelik bilgi
Hayır değil . Keseyi göremediği için alttan muayane yapıyor .
Sakıncalı olan şeyi hekim hiç yapar mı size hanımefendi… sakıncalı bir şey yapmak zorunda kalacağı bir durum olsa bile sizin izninizi yazılı ve sözlü olarak almadan yapamaz zaten buna da onam diyoruz. Aklınıza takılanları hekiminize sorsanız daha faydalı olur. Kadın doğumcunuza ulaşamasanız bile hepimizin aile hekimleri var.
doru Daha cok küçük cnm endiselenme haftaya git gözükür kesen rahatca kan degerinde artmis olur hem doktorlar ay olarak degil hafta olarak söyler ultrasonda bu sekilde olcer canm ilk haftalarda daha net bilgi verebilmek adina genellikle vajinal ultrason yapiliyo hic bi sakincasi yok hayirli olsun🌸
doru son adet tarihinize göre hesaplanır haftanız. 8 haftalığa kadar benim de alttan bakıldı hiç bir sakıncası yok içiniz rahat olsun bu konuda çok fazla şehir efasnesi var kulaklarınızı tıkayın🎈
winteriscoming Ay evet gerçekten herkes ayri birşey diyor korktum bende
doru daha yolun çok başındasınız o kadar çok efsane ve hurafe ile korkutacaklar ki inanamazsınız o yüzden tıkayın kulağınızı aklınıza takılanı da doktorunuza sorun başkasını dinlemeyin. Sağlıkla alın kucağınıza hayırlı olsun 🎈
winteriscoming Aynen öyle olacak,çok çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin 🙏