Merveeayaz Kizlar bebeğin 2 hafta önden gitmesi nasıl oluyor erken mi dogucak yani böyle sürüm yaşayan varmı
Busesue Merveeayaz ben 37 görünüyormuş bense 35 im 3 kg olmuş bebiş bende merak ediyorum burda beklim
Denizyildizii Merveeayaz Hayır cnm önde olmasının doğum zamanıyla alakasi yok siz yine adet tarihinden hesaplayın
ikiprensesannesiii Merveeayaz erken doğum riski oluyor. Ben 37. Haftamdayken doktor 40 haftalık demişti 37+2 de doğurmuştum. Alakası var mı bilmiyorum ama
iremcannn1907 Merveeayaz benimde önden gidiyor canım merak ettiğim için doktora sormuştum, önden gittiği tarihi değil adet tarihini baz aldıklarını doğumun ona göre olacağını söyledi. Sadece gelişim olarak bebeklerimiz 2 hafta öndeki bebeklerle aynı demişti.
Merveeayaz Benimde şuan 32 olması lazım ama 34 gorunuyormus haftaya Perşembe kontrolüm var gün verir mi artık sezeryan olucam
Merveeayaz Ama 2 ay önce gittiğimde 8 Kasım normal doğum tarihi dedi geçen ay gittiğimde 31 ekim dedi bide sezeryan olucam için daha önce olucak anlamadım gitti🤣
Sekerfasulyesi Bizde 2hafta önden gidiyoruz, doğumu adet haftasına göre olan tarihten 1hafta önceye planlayalım dedi doktor. Sanırım beybi daha hızlı büyüdüğü için bide tamamladıysa gelişimini yeter alsınlar 😁
221120 12 den sonra 38+5 olacağım ve bebeğimin kilosu 10 gün kafası ise 3 hafta önde gitmesine rağmen doktorum halen normal doğum bekliyor, perşembe günü kontrolüm var. İnşallah o zamana kadar sancım gelirde doğum yaparım 😌
Alya_annesi61 Bnmde bebegim önden gidiyor 2 hafta seker hastayım endokrin doktorum skintin dedi bebeğim seker hastasinolabilirmis bnmle aynı durumda olan anneler varmi canim cok skldi
1453_a Alya_annesi61 kadın doğum doktorunuz anlar bebege etkisi olup olmadığını muayenede suyunuz bebegınızın ne kadar ileride olduğu gibi durumlara bakacak olan kadın dogumcunuz yani şekeri olmadan bebegı iri olanlarda var karamsar olmayın
Bsrkrc iremcannn1907 benim ee 2 hafta önden gidiyor benim doktorum da böyle dedi ama hala anlamadım, kilosu da önden gidiyor kendi haftasına kadar beklerse kaç kilo olacak bilmiyorum perşemve günü kontrolüm var tekrar soracağım 34 haftalık olduk 😊 ama ultasomda daha fazla görünüyor
Alya_annesi61 iremcannn1907 covit geçirdim canim ondan sonra sekerim cikti anne ve babamda irsi seker hastalığı var insallh bnden de bebeğime gecmez:_(
gizemy2509 Merveeayaz Benimde bebeğim 2 hafta önden gidiyordu gebelik şekerim çıkmıştı 30 haftalık dan beri bu şekilde ilerliyordu ta ki 36.cı haftamıza kadar 36+2 de gittim kontrole doktoruma sordum hala önden mi gidiyor diye doktorum artık önden gitmediğini söyledi haftasına uyumlu dedi şuan 37+3 deyiz ☺️
iremcannn1907 Bsrkrc benimde öyle canım ☺️ Zaten erken de doğsa kilosu fazla gittiği için sorun olmaz sanırım 🙄 tabi gününde doğsunlar inşallah 🙏
iremcannn1907 Alya_annesi61 inşallah canım benim 🙏 benim ailemde şeker öyküsü hiç yok ama bugün kontrolümde doktorum benden de şüphelendi.ok hızlı kilo alımım ve su fazlalığım var şeker belirtisiymiş. En kısa zamanda şeker yüklemesi istedi benden
Bsrkrc iremcannn1907 benim doktorum 4 kilo da doğsa erken doğarsa ciğerleri gelişmediği için küveze girer büyük ihtimal zamanını bekleyelim dedi 😊
Alya_annesi61 iremcannn1907 insallh seker çıkmaz canim sende bnde var istediğim hicbirseyi yiyemiyorum bebegim için değer diyorum ama çok zorlaniyorum