Neslikra06 Beyzanrr baş dönmesi hamile olduğumu anlamadan önce vardı şu an yok ama bulantım çok şu anda ama fazla kusamıyorum günde 3 kez falan anca,yemek kokuları herşeyden tiksindim nerdeyse sadece yoğurtlu bişiler yiyebiliyorum soğan sarımsaklı yemekler yumurta vs asla yiyemiyorum
aselnannesi Beyzanrr canım benimde o haftalarda öyleydi 20. Haftalarda geçti .Bas ağrısı migde bulantisi bas dönmesi yaşıyordum kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyordum
Beyzanrr Elbet-birgun-kavusacagiz Mide bulantısı çok yok ama baş dönmesi oluyor 6. Haftaya girmek üzereyim
ecemcee 7+1 haftalığım ve doğru düzgün hiç bir şey yiyemiyorum midem aşırı bulanıyor, yanıyor 🤦🏻♀️ Ayrıca baş dönmesi ve baş ağrısı da mevcut. İlk zamanlar sadece halsizlik ve uyku hali vardı onlar geçti bunlar başladı şimdi de.
aygunali ecemcee Mende de dehset bas ağrısı urek bulanma yagli hec bir sey yeye bilmirem umumiyetle yemek deyilenn sey yeye bilmirem hemen anda urek bulanma baslayir 🤦
Neslikra06 Sineemiis benimki ayağa falan kalktığımda gözümün önü kararıveriyodu hemen bi anda Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊
kayraninannesii Beyzanrr 6 haftalık hamileyim cok bulantım kusmam öğürmem ne ararsan var hep böyle gidecek diye korkuyorum Cünkü cok keyifsizim herşeyin tiksindim😒
Elbet-birgun-kavusacagiz Beyzanrr bende 5 haftaligim migde bulantilarim oluyo ara ara bas donmesi de ayaga kalkinca dunyam karariyo resmen
Beyzanrr Elbet-birgun-kavusacagiz Valla bende de baş dönmesi var canım özellkle ev de az bi ev işi yapıyım başım dönüyo😕
Elbet-birgun-kavusacagiz Beyzanrr allah yardimcimiz olsun canm yeterki canları sagolsun daa katlaniriz elbet👶
Beyzanrr Elbet-birgun-kavusacagiz Amin her halimize şükür bunları ilerde tatlandıra tatlandıra anlatıcaz inşaAllah 😍