cidolila Ozlem1995 hiç denecek kadar az bu sancılar ne zaman nasıl oluyor bıçak saplanıyor gibi olur 2 sn sadece kasıklarımda arada kuyruk sokumum agrıo okadar
BelisMelis41 Ozlem1995 bende bugun 37 ye girdim yalancı sancıdanda cok korkuyorum acıkcası ama bu aralar sabahları baldırıma kramp giriyor oncedende giriyordu sonra bi duruldu ama sonradan tekrar basladı sizinde kramplarınız varmı acaba.
Ozlem1995 cidolila adet sancısı gibi bı samci hissediyorum geceden bu yana 7 8 kere hissettim çok kısa sürüyor korktum bu kadar sık olmuyordu
Bsragrcn Ozlem1995 benim çok sık oluyor ama düzenli değil kasılma olsa sancı olmuyor belden karnıma sancı girse kasılmam olmuyor gelmeye çalışıyor galiba 37+5
Htcylv Ozlem1995 dün randevum vardı nst de sancı vs çıkmadı herseu yolunda dedi doktorum ama gel gelelim karnım sertlesince hem belim hem kasıklarım ağrıyor önemli olan bir saat içerisinde ne siklikta olduğuymus
Bsragrcn Neclam321 karnının ortası taş gibi oluyor sanki patlayacak top gibi bebek kendini ittirmiş poposunu dayamış gibi bu şekilde tarif edebilirim kasılma bu oluyo
Ayselina Ozlem1995 benim belim ve karnıma agrı bir giriyo hiç kesilmiyor sürekli bir agrı war 1 2 saat durup tekrar başlıyor ili gündürde altımda hafif baskı hissediyorum bazen rahmime keskin ağrılar giriyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ozlem1995 BelisMelis41 magnezyum filan veriyor doktorlar kramp için bir danışın çok rahatsız ediyorsa
BelisMelis41 Ozlem1995 ben ıcıyorum magnezyum sabah aksam ona ragmen yinede kramp oluyor malesef kii tesekkurler :)
Neclam321 Bsragrcn teşekkür ederim 🥰 bnm kasılmam oluyor demek ama geçen hafta nst girdim doktor güzel dedi birşey demedi
Parla_ Ozlem1995 benim de birkaç kere düzensiz aralıklarla regli ağrısı oluyor ve sürekli bebek toplanıp kasılıyor ara ara da vajinada iğne batması gibi hissediyorum
Bsragrcn Parla_ evet aynen benim de öyle oluyor ve ben 40 haftayı görmek istemiyorum artık doğurmak istiyorum çok yoruldum