merakliblog papatya56 morarması da normal morarmaması da. Cildine bağlı, düzgün vurmana bağlı. Ben aceleci bi insanım hep hızlı vurdum baya morarmıştı ama bıraktım doktor önerisi ile kalmadı hiç morluğum çok şükür
blueberyy00 papatya56 hım saat farki onemli miymiş peki bende birini gündüz birini akşam kullanıyorum ama öğleden önceye mi çeksem acaba
blueberyy00 papatya56 anladım canım çok teşekkür ederim haber verdiğin için bende iğneyi akşam yapıyorum zaten hapi da sabah içerim
Merianes papatya56 suan 29. Haftam bitti. 5. Haftadan beri hergun yapiyorum. Bazi donemler morariyor bazi donemler morarmiyor:)) Ama igne yaptiktan sonra ovalamamaya dikkat etmelisin, benim elim titredigi icin o morarmalar oluyor ne yazikki.
Mrvysnn blueberyy00 bende vuruyorum ama benim morarmam oluyor kanamam olmuyor mesela kolundan iğneden sonra ğamukla bastırıyorum dik bir şekilde vuruyorum siz nasıl vuruyorsunuz
blueberyy00 Mrvysnn Koldan hiç vurmadim kolun hangi kısmına vuruyorsunuz kolun at kısmına yağlı kısmına vurun yazıyor iğnenin talimatında bende onu tek yapabilir miyim cesaret edemiyorum eşimin sıkıştırıp benim vurmam lazım kola onada esim korkuyor göbekten yapiyorum hep
blueberyy00 papatya56 AA o çok fena ya o kaç haftalıksin başından beri kullanıyordum ben bende valla çok bulantı baş dönmesi yapıyordu doktor 9. Haftadan sonra vajinal al dedi bana çok rahatladım
papatya56 blueberyy00 Bana doktor ister ağızdan al ister fitil olarak al dedı bugün normal aldım cok başım döndü sabah fitil olarak alcam aksam normal alcam 4 3 gunluk canım
blueberyy00 papatya56 bak canım nasıl rahat edeceksen fitil olarak sabah alacaksan en az 1 saat yat uzerine birde kalkıp dolasirken su gibi yoğun akıntı yapıyor korkutmasın seni
papatya56 blueberyy00 Sagol canım oyle yapayım ağızdan daha rahat ama bugün daha yenı kullanmaya basladım basım döndü çok kötü
blueberyy00 papatya56 Yani o ilaç yenide olsa uzun süre kullansanda birsey değişmiyor etkisi hep ayni
blueberyy00 Mrvysnn hım koldan vurmadim hiç tek yapamam çünkü eşimde çok korkuyo göbekten vuruyorum hep